Healing Flower Organic Blend Comp 7

I lager.

298 SEK

Blandade blomessenser vid känslor av missmod och förtvivlan

NEGATIVA INDIKATIONER: Känsla av att vara smutsig eller oren. För människor som då och då tillfälligt känner sig nedtyngda. För den som inte har självförtroende nog att försöka. För utbrända människor som kämpar på. För människor som tar på sig skulden för allting. Vid djupgående desperation och ångest. Bitterhet med känsla av att vara ett offer.

POSITIV TRANSFORMATION: Renande, inre renhet, andlig utveckling. Stärker förmågan att gå vidare. Självförtroende. Förmåga att uttrycka sig. Kraft, uthållighet, ökad kroppsmedvetenhet. Sinne för proportioner, visst mått av självkritik. Lugnande. Rofylldhet, stillsamhet. Återupprättar tron på livet och det egna jaget. Ansvarstagande. Konstruktivt tänkande.

Förpackning glasflaska 10 ml roll-on

Denna blandning innehåller essenser från Crab Apple, Elm, Larch, Oak, Pine, Star of Betlehem, Sweet Chestnut, Willow.

Dessa BLOMESSENSER, blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt).

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!