ELDER FLOWER ESSENCE

I lager.

349 SEK

Elder  (Sambucus nigra) 

SKÖNHET - VAR DEN LJUSA OCH VACKRA VARELSEN SOM DU VERKLIGEN ÄR. SLAPPNA AV DIN ÖNSKAN OM PERFEKTION OCH STIMULERA DINA NATURLIGA KRAFTER AV FÖRNYELSE. AVSLÖJA DIN UNGDOMLIGHET OCH VITALITET.

En essens är en välsignad energi som innehåller den vibrerande signaturen av en eller flera blommor, ädelstenar eller naturelement. Denna essens innehåller den energetiska vibrationen av denna enda blomma Elder  (Sambucus nigra) 

Anvisningar: Tillsätt 3 - 7 droppar essens direkt på tungan. Alternativt kan du lägga till i ett glas eller en flaska vatten för att dricka. Används när du vill bjuda in denna energi till din vardag.

Ingredienser: Essens av blomman, friskt och rent vatten och ekologisk konjak. Denna essens innehåller den energetiska vibrationen av Elder  (Sambucus nigra) 

Tillverkad i Skottland av Nature Spirits Limited. Förvaras på en sval, torr plats utom direkt solljus. Denna produkt har en hållbarhet på fem år. Detta är en essens för oral konsumtion och ska inte användas externt på kroppen eller huden.

Förpackning 15 ml med pipett (ca 300-375 droppar).

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans medföljer Allmänna doserings anvisningar!