CLARY SAGE ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

I lager.

197 kr

Ren ekologisk eterisk olja av hög terapeutisk kvalitet!

CLARY SAGE (muskatellsalvia) - en euforisk olja för mer upprymdhet och lyckokänsla!

CLARY SAGE (muskatellsalvia) är en två- eller flerårig ört som växer upp till sex fot´s höjd. Den är känd för sina lugnande egenskaper på huden och den viktigaste komponenten är Linalylacetat, vilket gör den till en av de mest avkopplande och balanserande eteriska oljorna.

Traditionellt bruk och användning

CLARY SAGE (muskatellsalvia) anses vara den mest euforiska av alla eteriska oljor och kan skapa ett upplyftande rus. I kombination med starka antidepressiva egenskaper gör det CLARY SAGE till en mycket god hjälp vid lindrig depression, melankoli, oro, stress och allmänt missnöje. Den är på det stora hela berusande, sensuell och upplyftande.

CLARY SAGE är en av de mest effektiva oljorna vid behandling av menssmärtor och genom att smörja in den på magen slappnar sinne och kropp av och smärta dämpas. Dess inverkan på kroppens östrogen gör att den skapar regelbundna menstruationer och hjälper vid klimakteriebesvär. Den är ett afrodisiakum och särskilt bra för personer som är stressade över att deras sexualitet dämpats.

Mentalt är CLARY SAGE avslappnande, euforisk och upplyftande. I små mängder är det en bra hjälp vid meditation. Den underlättar drömarbete genom att uppmuntra starka och levande drömmar. Den hjälper till att stärka subtila energier och himmelsk inspiration.

Dess främsta terapeutiska egenskaper anses vara att den är kramplösande, antidepressiv, antiseptisk, sammandragande, ett afrodisiakum, lugnande och stärkande för matsmältningen, stärkande för menstruations cykeln, blodtrycks sänkande, nervlugnande och dämpande.

Dessa eteriska oljor, enskilda eller blandade i komplex, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast (på båda armvecken, på insidan av båda handlederna, på nacken eller under fötterna). Det verksamma ämnet/ämnena av den eteriska oljan tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt utan endast för utvärtes bruk). Vid ev överkänslig hud späd produkten ytterligare med någon ekologisk basolja.

Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne innan användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Förpackning glasflaska HEO TOUCH CLARY SAGE 10 ml roll-on. Allmän bruksanvisning medföljer leverans. Alla våra eteriska oljor är rena och ekologiska med hög terapeutisk kvalitet!