MYRRH ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

I lager.

249 kr

Ren ekologisk eterisk olja av hög terapeutisk kvalitet!

Traditionellt bruk och användning

MYRRH (Myrra) är det främsta valet vid behandling av fotsvamp, svårläkta sår, magsår och infektioner i tandköttet. Den kan även användas som tinktur. MYRRH (Myrra) har i över fyra tusen år haft rykte om sig att vara läkande och antikens grekiska soldater medförde MYRRH på slagfältet för att få övernaturligt beskydd och första hjälpen. MYRRH är generellt läkande, lugnande och vitaliserande.

MYRRH (Myrra) är utmärkt inom hudvård och rekommenderas särskilt i handkrämer och på inflammerad hud. Den är lugnande och lindrande och bra för alla stress relaterade åkommor och oro. MYRRH är även starkt slemlösande och motverkar hosta och förkylning. Den verkar uttorkande på svullna slemhinnor. Kan användas både för att framkalla menstruationer och dämpa smärtsamma menstruationer.

Mentalt inspirerar MYRRH till frid och lugn. Liksom Frankincense (Olibanum) är det en av de mest andliga eteriska oljorna och den är utmärkt vid meditation. MYRRH helar baschakrat och hjälper människor som inte lyckats ta sig vidare i livet.

Kontraindikation: Undvikes under graviditet.

MYRRH (Myrra) har kraftfulla rengörande egenskaper -  speciellt för mun och  hals. Den är också lugnande för huden och främjar en slät och ungdomlig  hy.

Dessa eteriska oljor, enskilda eller blandade i komplex, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast (på båda armvecken, på insidan av båda handlederna, på nacken eller under fötterna). Det verksamma ämnet/ämnena av den eteriska oljan tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt utan endast för utvärtes bruk). Vid ev överkänslig hud späd produkten ytterligare med någon ekologisk basolja.

Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne innan användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Förpackning glasflaska HEO TOUCH MYRRH 10 ml roll-on. Allmän bruksanvisning medföljer leverans. Alla våra eteriska oljor är rena och ekologiska med hög terapeutisk kvalitet!