Lugnande dofter / Lugn stillhet

I lager.

239 kr

Lugnande dofter / Lugn stillhet

Stress och spänningar är stora problem i dagens samhälle och att lindra symtomen med hjälpa av eteriska oljor är en av aromaterapins främsta funktioner. Ett bra sätt är att bära med sig lugnande stämningsdofter i väskan eller fickan och använda dem vid behov. Tar man inte itu med med stress och spänning så fort de uppstår leder det lätt frustration och ilska. Alla negativa känslor är osunda och bör dämpas så fort som möjligt. Om man är snabb och applicerar en lugnande stämningsdoft och sedan kommer ihåg att sniffa ofta på den under de första minuterna, kan den upplösa irritationen innan den hinner förvärras. Så när du känner dig sönderstressad kan en lugnande stämningsdift hjälpa dig att slappna av och känna dig mindre spänd.

Denna blandning som vi kallar för LUGN STILLHET innehåller ekologiska eteriska oljor av Frankincense, Neroli, Sandelwood, Geranium, Bergamote, Clary sage utblandad i ekologisk basolja av kokos / mandel.

Dessa eteriska oljor, enskilda eller blandade i komplex, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast (på båda armvecken, på insidan av båda handlederna, på nacken eller bakom öronen). Kan även appliceras på insidan av händerna och sedan kupa dessa över mun och näsa och andas in doften i djupa andetag (känns doften stark så håll händerna en bit från näsa och mun). Det verksamma ämnet/ämnena av den eteriska oljan tas då upp genom hud, blodomlopp, lungor och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt utan endast för utvärtes bruk). Vid ev överkänslig hud späd produkten ytterligare med någon ekologisk basolja.

Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne innan användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Förpackning glasflaska HEO TOUCH LUGN STILLHET 10 ml roll-on. Allmän bruksanvisning medföljer leverans. Alla våra eteriska oljor är rena och ekologiska med hög terapeutisk kvalitet!