Sensuella dofter / Magiska ögonblick

I lager.

239 kr

Sensuella dofter / Magiska ögonblick

En av eteriska oljors främsta fördelar och stora nöje är att skapa en stämning av sensuell njutning. Ordet "sensuell" betyder att tilltala sinnena och det är inom det området som oljorna blir mer likt en belöning än en behandling. En sensuell stämningsdoft kan antingen passas bara för dig - för att njuta av under en avslappnad kväll med god mat, gott vin, musik och andra  sinnliga konstarter - eller också kan det vara ett förspel till passion och sex. En bra sensuell stämningsdoft når en balans mellan avslappning och stimulans så att du varken är hyperspänd eller så avslappnad att du helst bara vill sova. Om mer än en person är inblandad bör ni båda tycka om doften, annars kan den sensuella stämningsdoften istället bli passionsdödande. Sensuella dofter är en lyx i tillvaron och trevliga att använda till en lekfull och sensuell massage med din partner.

Denna blandning som vi kallar för MAGISKA ÖGONBLICK innehåller ekologiska eteriska oljor av Geranium, Rosewood, Sandelwood, Tangerine, Cardamom utblandad i ekologisk basolja av kokos / mandel.

Dessa eteriska oljor, enskilda eller blandade i komplex, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast (på båda armvecken, på insidan av båda handlederna, på nacken eller bakom öronen). Kan även appliceras på insidan av händerna och sedan kupa dessa över mun och näsa och andas in doften i djupa andetag (känns doften stark så håll händerna en bit från näsa och mun). Det verksamma ämnet/ämnena av den eteriska oljan tas då upp genom hud, blodomlopp, lungor och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt utan endast för utvärtes bruk). Vid ev överkänslig hud späd produkten ytterligare med någon ekologisk basolja.

Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne innan användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Förpackning glasflaska HEO TOUCH MAGISKA ÖGONBLICK 10 ml roll-on. Allmän  bruksanvisning medföljer leverans. Alla våra eteriska oljor är rena och  ekologiska med hög terapeutisk kvalitet!