Healing Chakra Blend Halschakra

I lager.

249 kr

HCB Halschakra Organic Essential Oil

Chakran är områden av pulserande energi kring de områden där Caduceus negativa och positiva energi strömmar korsar varandras banor. Dessa chakran snurrar runt som hjul och avger energi utåt för att sedan dra till sig den igen. Varje chakra har förbindelse med en urkraft ett så kallat element. Caduceus är den urkraft som skapade människan och består av två magnetiska ormliknande energi strömmar, en negativ och en positiv - som där de korsar varandra skapar fem energi center på vissa områden på kroppen.

Halschakrat kallas även "vishuddha chakra" och sitter i aurakroppen ovanför halsen. Det har 16 purpur färgade lotusblad och bär den vita cirkel som representerar fullmånen eller rymdelementet. Blågrönt är den färg som förknippas med halschakrat.

Halschakrat handlar om meningsfull kommunikation och självuttryck. Det är dessutom centrum för viljan. Det förknippas med munnen, stämbanden, luftstrupen och sköldkörteln. När halschakrat är starkt och balanserat är det lätt att ge uttryck åt högre andliga sanningar.

Det handlar om ett personligt uttryckssätt kombinerat med ansvar och att utveckla halschakrat innebär att välja ord som ger kommunikationen ett värde. För utom ljud, förknippas detta chakra även med hörsel. Det är ett dystert faktum att människor inte bryr sig om att lyssna aktivt längre och vi behöver utveckla det yttre örat innan det mer finkänsliga inre örat kan öppnas för oss. De som handlar utifrån de högre chakrana märker ofta att det verkliga budskapet bakom deras ord inte blir "hörda". När halschakrat fungerar saktar tanke och tal ner och kommunikationen blir mer genomtänkt.

FÖR ÖPPET CHAKRA (energin är överaktiv) skapar ett tillstånd där personen ifråga pratar för mycket, blir dogmatisk, självrättsfärdig och arrogant.

BLOCKERAT CHAKRA (energin rör sig dåligt eller inte alls) skapar tillstånd där individen inte ger uttryck för sig själv, blir opålitlig och har motsägande åsikter.

BALANSERAT CHAKRA (energin flödar som den ska och i rätt vibrations grad) skapar tillstånd som gör personen till en god kommunikatör, som känner sig nöjd, har lätt för att meditera och bli konstnärligt inspirerad.

De subtila och fysiska kropparna kan ses samarbeta - när någon till exempel samtidigt har fysiska svårigheter och ett emotionellt subtilt problem, kan det göra nytta med ett helande av halschakrat.

De ingående eteriska oljorna är helt ekologiska av ROMAN CHAMOMILE, THYME, BASIL samt ROSEMARY i en bas av mandel/kokos olja. Dessa används för utvärtes bruk att appliceras på huden för att stärka svagheter och korrigera obalanser i energin.

Förpackning flaska 10 ml roll-on. Allmänna doserings anvisningar medföljer leverans.