Healing Chakra Blend Kronchakra

I lager.

249 kr

HCB Kronchakra Organic Essential Oil

Chakran är områden av pulserande energi kring de områden där Caduceus negativa och positiva energi strömmar korsar varandras banor. Dessa chakran snurrar runt som hjul och avger energi utåt för att sedan dra till sig den igen. Varje chakra har förbindelse med en urkraft ett så kallat element. Caduceus är den urkraft som skapade människan och består av två magnetiska ormliknande energi strömmar, en negativ och en positiv - som där de korsar varandra skapar fem energi center på vissa områden på kroppen.

Kronchakrat kallas även för "sahasrana padma" eller "lotusen med tusen kronblad". Det sitter ovanför hjässan och de tusen kronbladen är rosa eller vita och bär de 50 stavelserna i sanskrit. Den tusenbladiga lotusen höjer sig i slutet av den centrala översinnliga kanal i renhetens sfär där Kundalini och Shiva förenas.

Kronchakrat handlar om den andliga strävan efter upplysning. Meditation och andligt sökande efter livets mening hjälper till att väcka detta chakra. Hjärnbark och nervsystem förknippas med kronchakrat. En person som förlorat meningen med livet kan till exempel ha nytta av att hela kronchakrat.

Kronchakrat utvidgar ytterligare de koncept som introducerades med hals- och pannchakrat - det vill säga kommunikation och samhörighet med alla ting och all kunskap. När vi väcker detta chakra blir vi öppna för möjligheterna till oändlighetens rums- och tidlöshet och har den gudomliga vishet och förståelse som krävs för att  skörda dess frukter. På denna nivå överger man intellektet till förmån för kraften i passionerade upplevelser och "vetande".

FÖR ÖPPET CHAKRA (energin är överaktiv) skapar tillstånd där personen blir psykotisk eller manodepressiv, använder ett förvirrat sexuellt uttryckssätt, får en frustrerad känsla av oförlöst styrka.

BLOCKERAT CHAKRA (energin rör sig dåligt eller inte alls) och skapar tillstånd av ständigt utmattad beslutsvånda, ingen tillhörighets känsla.

BALANSERAT CHAKRA (energin rör sig som den ska och i rätt vibrations grad) och skapar en fängslande personlighet, åstadkommer "mirakel" i livet, en översinnlighet som gör att man känner sig tillfreds med sig själv.

De ingående eteriska oljorna är helt ekologiska av LAVENDER, FRANKINCENSE  samt MYRRH i en bas av mandel/kokos olja. Dessa används för utvärtes bruk att appliceras på huden för att stärka svagheter och korrigera obalanser i energin.

Förpackning flaska 10 ml roll-on. Allmänna doserings anvisningar medföljer leverans.