Healing Chakra Blend Pannchakra

I lager.

249 kr

HCB Pannchakra Organic Essential Oil

Chakran är områden av pulserande energi kring de områden där Caduceus negativa och positiva energi strömmar korsar varandras banor. Dessa chakran snurrar runt som hjul och avger energi utåt för att sedan dra till sig den igen. Varje chakra har förbindelse med en urkraft ett så kallat element. Caduceus är den urkraft som skapade människan och består av två magnetiska ormliknande energi strömmar, en negativ och en positiv - som där de korsar varandra skapar fem energi center på vissa områden på kroppen.

Pannchakrat kallas även för det tredje ögat eller "ajna chakra". Det sitter i aurakroppen mitt i pannan, ovanför och mellan ögonbrynen. Det har två gråvita lotusblad och bär en helvit cirkel som  symboliserar medvetandets subtila kärna.

Pannchakrat handlar om intuition, vishet och att fokusera på den inre andliga utvecklingen. Regelbunden meditation är ett perfekt sätt att "öppna" det tredje ögat, som också förknippas med tallkottkörtel och hypofys, ryggrad, ögon, öron, näsa och bihålor.

Pannchakrat erbjuder förmågan att intuitivt uppfatta sådana saker som vi inte har några konkreta bevis för. I vardagligt tal pratar vi om att vi har en "föraning", när vi "vet" saker som vi inte kan förklara på ett rationellt sätt. Och ofta väljer vi att blunda för denna möjlighet som "det tredje ögat" belyser.  I anknytning till de högre funktionerna hos medvetandet är pannchakrat ett medialt redskap som påminner oss om att allt vi ser, hör, luktar, tar på eller smakar - började som en inre vision eller insikt.

FÖR ÖPPET CHAKRA (energin är överaktiv) skapar ett tillstånd av att vara mycket logisk, dogmatisk, auktoritär och arrogant.

BLOCKERAT CHAKRA (energin rör sig dåligt eller inte alls) skapar ett tillstånd av att vara odisciplinerad, rädslor för framgång, tendens till att vara  två personligheter, sätter "siktet" för lågt och når därmed inte upp till sin möjliga kapacitet.

BALANSERAT CHAKRA (energin flödar ordentligt och rör sig i korrekt vibrations hastighet) och skapar ett tillstånd av att vara karismatisk med stor intuition och ej bunden till materiella saker och kan uppleva ovanliga fenomen.

En andligt under utvecklad person som enbart ägnar sig åt materiella ting kan nå en mer andlig mognad genom att hela pannchakrat.

De ingående eteriska oljorna är helt ekologiska av BASIL, JUNIPER BERRY, THYME samt FRANKINCENSE i en bas av mandel/kokos olja. Dessa används för utvärtes bruk att appliceras på huden för att stärka svagheter och korrigera obalanser i energin.

Förpackning flaska 10 ml roll-on. Allmänna doserings anvisningar medföljer leverans.