0

Bli en framgångsrik Wellness Advocate!

Bli en framgångsrik Wellness Advocate med team Resonans Management

Vill du hjälpa människor till en bättre hälsa och ett friskare liv? Vi söker dig som brinner för naturliga och ekologiska friskvårds produkter och samtidigt vill skapa goda inkomster till dig själv! I vårt positiva och engagerande team kan du utveckla dig själv som person och tjäna mycket pengar och till och med göra dig ekonomiskt oberoende! Möjligheterna är obegränsade och det är bara du själv som sätter gränserna!

Låt oss berätta lite mer om denna personliga möjlighet till utveckling!

Det finns många fördelar med att jobba med oss i vårt ständigt utvecklande team! Vår affärsmodell ger dig de effektiva verktyg du behöver för att lyckas!

Låga kostnader för att starta din verksamhet - är låg kapital investering!

Den vanligaste invändningen som folk har mot att starta en egen verksamhet, är att de inte har en bra produkt eller tjänst att sälja. Hade de bara haft en bra produkt eller varit tillräckligt duktiga på något, så hade de startat sin nya verksamhet – säger de ofta!

dōTERRA™ och vårt team tillhandahåller denna produkt och tjänst till en låg kostnad. Du behöver inte heller ha examen, någon speciell utbildning eller bakgrund, utan du kan starta när du vill från en dag till en annan! Och vi ser till att du får den kunskap och de verktyg du behöver för att framgångsrikt bygga din verksamhet (bland annat genom våra ekurser på  distans om produkterna och dess användning). 

Rent ekonomiskt sett är det en väldigt låg kostnad för att starta din egen verksamhet inom dōTERRA™ konceptet i jämförelse med att starta andra typer av bolag eller franchise verksamheter. Du bestämmer själv på vilken nivå du vill starta och kostnaderna varierar förstås med nivån du väljer – från euro ca 30 till 3000 för det mest avancerade startpaketet. Så med den valutakurs som råder i skrivande stund blir det en investering på mellan cirka SEK 300 och 30 000 kr helt efter ditt eget val och dina möjligheter.

dōTERRA™ producerar och levererar och tar allt ansvar mot kunden!

Du säljer en färdig produkt som levereras till slutkunden och du som konsulent / återförsäljare behöver aldrig hålla med ett lager (som ofta kostar mycket pengar) eller oroa dig för något annat än att genomföra försäljningen. dōTERRA™ sköter allt och levererar till dina kunder ”worldwide” - och det snabbt, korrekt och säkert! Och med förmånliga villkor för kunden, som tex att kunden har ångerrätt upp till hela 365 dagar efter sitt mottagande av varorna.

Du väljer själv när du vill jobba – frihet och flexibel arbetstid!

När du börjar arbeta med dōTERRA™ i vårt team så väljer du själv när, var och hur du vill jobba. Du har ingen som står över dig – annat än kravet att du bara får betalt när du gör något. Man kan alltså börja med sin verksamhet vid sidan av sitt ordinarie jobb, på kvällar och helger. Är du kanske ”hemmafru” eller ”hemmaman” kan man göra det när barnen är i skolan etc. Och du kan ta semester när du vill och ta ledigt utan att behöva fråga någon om lov. Du planerar själv tider för både arbete och fritid.

Möjlighet att arbeta hemifrån!

Du behöver inte ha någon butik, lokal eller kontor för att arbeta (vilket ofta kräver långa och dyra hyreskontrakt). Utan du kan arbeta hemifrån utan problem, bara du har tillgång till en dator eller surfplatta med internet uppkoppling. Därför slipper du alla dessa kostnader och kraven på att du måste sälja minst för en viss summa för att täcka in dina omkostnader.

Hela konceptet kan köras på deltid!

På  grund av upplägget och affärsmodellen kan du tjäna bra med pengar genom  att arbeta med verksamheten på deltid. Bara se till att locka kunder  till din egen webshop (med egen domänadress),  hålla kontakt med potentiella kunder och kanske skapa möten och event med människor som  du tror kan vara intresserade av dessa kvalitets produkter för hälsa  och välmående! Möjligheterna är många och flexibla och du bestämmer helt själv hur du vill arbeta och lägga upp din verksamhet!

Som konsulent och medarbetare är du med och skapar ”hävstångs effekten”!

Precis som man använder bankens pengar som en hävstång för sina investeringar, så kan du som partner till dōTERRA™ och vårt team använda dig av den inbyggda hävstången i konceptet. I detta  fall syftar vi på en hävstång i form av att du kan få betalt i all oändlighet för en initial insats. Detta fungerar eftersom du får betalt för både det arbete du lägger ner och den försäljning som ditt nätverk utför. Så länge ditt nätverk arbetar och säljer kommer du få en provision på deras arbete. Ditt jobb som sponsor är således att skapa ett drivet och motiverat nätverk, så att det fortsätter att jobba av sig själv. Vi kan kalla det för en ”hjälp-till-självhjälp” - eftersom de  tjänar pengar på samma sätt som du gör. Så det handlar inte om något ”utnyttjande” av någon, utan när ditt nätverk tjänar pengar då gör du det också. Detta sista påstående är en viktig del i byggandet av ditt nätverk och en röd tråd i verksamheten. Som sponsor för ditt nätverk hjälper du andra att bli framgångsrika, för om de blir framgångsrika så kommer också du att bli det. Det blir en verklig win-win situation, men eftersom kunderna också skall vara nöjda (annars kommer de ju inte tillbaka) så blir det egentligen en WIN-WIN-WIN situation – den perfekta affärsmodellen!

Fungerande och beprövade affärs- och marknadsplaner blir ditt verktyg och stöd!

När man ska starta en verksamhet så frågar alla efter en affärsidé, affärsplan och marknadsplan. Är man ny på detta så tar det oerhört mycket tid, kraft och energi för att sätta sig in i detta. Man kan i och för sig köpa tjänsten för dyra pengar, men fördelen med dōTERRA™ affärsmodell är att du direkt får beprövade och fungerande verktyg för att kunna driva din verksamhet framgångsrikt (läs föregående stycke igen om du inte förstår).

Färdiga bra upplägg och system till din hjälp!

Du behöver inte ”uppfinna hjulet igen”! När det gäller system för rekrytering, utbildning eller utveckling av ditt nätverk – så får du alla dessa verktyg och strukturer hos dōTERRA™ och vårt team. Det betyder att du bara behöver fokusera på din försäljning och skapa kontakter med potentiella kunder och de personer som du vill  ha i ditt nätverk.

Du lär dig att sälja helt naturligt till nöjda kunder som återkommer!

För oss är försäljning en av de viktigaste egenskaperna som vi människor borde besitta och jobba aktivt med, därför att vi jobbar ju alla med försäljning varje dag. Vi försöker sälja in åsikter och saker till våra barn, våra respektive och våra vänner hela tiden. Vare sig det handlar om att göra något, vad som skall ätas till middag, vilken semester vi ska åka på och mycket mer. Det är därför lite sorgligt att folk i allmänhet har en så negativ syn på försäljning som de har. Särskilt som försäljning är det som driver runt alla företag oavsett bransch. Dessutom är ju arbete med försäljning en förutsättning för att vi ska   tjäna pengar och kunna köpa saker i våra liv.

Arbete med försäljning skapar personlig växt och utveckling! Detta är egentligen den största och bästa anledningen till varför vi  rekommenderar den för många av våra vänner. Därför att i själva grunden för arbete med försäljning ligger det faktum att du kommer i kontakt med många olika människor med vitt skilda bakgrunder. Du får pröva att leda människor som du inte har några maktmedel över – vilket är en av de mer komplicerade formerna av ledarskap (vissa beskriver att det är som att valla en flock med katter) och du lär dig att umgås med många olika sorters människor och deras olika åsikter och värderingar. Men framför allt så får du en möjlighet att hjälpa andra människor att bli framgångsrika – vilket är vår starkaste drivkraft!

Sammanfattningsvis kan vi lite kort säga att du som Wellness Advocate arbetar med att sprida ett mycket bra hälsokoncept och på det även utvecklar   dig själv och samtidigt tjänar bra med pengar (ja kanske till och med gör dig ekonomiskt oberoende efter ett tag).

Om du tycker att detta kan vara något för dig så välkommen att skriva några rader om dig själv till [email protected] så hör vi av oss och berättar mer. Eller ring oss på 0700-59 78 38