Andlig grupphealing på distans

  • 50 SEK

ANDLIG GRUPPHEALING PÅ DISTANS VARJE SÖNDAG M KL 21-22! Nu inne på sitt fjortonde år!Plats: Där du befinner dig!Den HELANDE energin av VIT TIDS HEALING  på


I lager.
Dela

ANDLIG GRUPPHEALING PÅ DISTANS VARJE SÖNDAG M KL 21-22! Nu inne på sitt fjortonde år!

Plats: Där du befinner dig!

Den HELANDE energin av VIT TIDS HEALING  på distans och villkorslös kärlek är lika effektiv som att vara närvarande fysiskt, då energi frekvensen inte har någon geografisk begränsning (utan kan till och med öka sin kraft med avståndet).

Det enda du behöver tänka på under själva healing sessionen är att du ligger eller sitter bekvämt med slutna ögon och slappnar av i hela kroppen, på en plats där du får vara ostörd under denna timme. Det bästa är att vara i ett  tillstånd av förväntan och att tillåta vad som än händer i kroppen att hända.

Dock rekommenderas ej att du mediterar, ber eller försöker föreställa dig resultatet av healingen, utan var istället öppen för vad som än kommer. Samtidigt som du gör dig medveten om att du samarbetar i en kärleksfull, positiv och inspirerande process som kommer till dig från Gud/Källan/Universum (välj själv) och som verkar för att ge dig exakt det du behöver just nu.

HELANDE ENERGI ÖVERFÖRING ger oftast en känsla av djup avslappning och öppnar din kontakt med skapelsens frekvens av villkorslös kärlek för ditt helande. Oftast verkar de helande energierna längre än bara under själva sessionen och många upplever att de får olika kärleksfulla budskap och signaler en tid efteråt.

DEN HELANDE KRAFTEN som har sitt ursprung i energi frekvenser från villkorslös kärlek, kan hjälpa dig med dina besvär och dess bakomliggande orsaker. Det finns egentligen inte några begränsningar för vad den kan åstadkomma i ditt liv. Här några vanliga besvär som behandlas med denna helande energi och som kommer ur skapelsens essens av villkorslös kärlek:

* Stress, utbrändhet, depression, nedstämdhet, apati
* Jobbiga situationer och trauman du varit med om
* Rädslor, olika blockeringar, fobier, ångest, oro och sorg
* Negativa tankar och tankemönster, beteenden, fixeringar
* Brist på självförtroende, livslust, inre styrka
* Trötthet, dålig sömn, kraftlöshet, låg vitalkraft
* Bakomliggande orsaker till dina sjukdomar
* Bättre läkning efter skador och operationer
* Olika energi obalanser som ger kroniska besvär

VIT TIDS HEALING  är en urgammal universell healingkonst som ger oss möjligheten att arbeta med en målsökande healing genom tid och rum. En healing som individuellt söker efter problemet och finner behovet, vare sig det befinner sig inom eller utanför individen eller situationen man behöver hela. Denna healing kan både läka och lugna men påverkar även omgivningen positivt om den haft  en negativ inverkan på klientens hälsa och liv.

Healingen går in och når till den djupaste vibrationen av individens fysiska och metafysiska nivåer. Men den arbetar även med de mest subtila av tankar, känslor och drömmar, samt för att skapa smartare lösningar, inspirera till nya idéer och fördjupa positiva upplevelser. Healingen kan alltså balansera allting, både fysiskt, psykiskt, emotionellt och andligt. Till en kärleksfull vibration som ger ett friskare och lyckligare liv med mer ljus och harmoni.

Väl mött i helande ljus och kärlek!

Dessa sessioner har pågått sedan 2010

Dessa healing sessioner i grupp på distans är nu inne på sitt fjortonde år! Varje söndag sedan år 2010 har tusentals personer deltagit och fått del av denna helande energi som har sin källa i villkorslös kärlek!

Här kan du läsa mer om vad några säger som har deltagit i dessa healing sessioner KLICKA HÄR

SÅ HÄR ANMÄLER DU DIG

Anmälan för deltagande görs genom att du betalar avgiften enligt ditt val så erhålles bekräftelse med information i retur. Avgiften betalas vid utcheckning i kassan och gäller för deltagande under det antal  sessioner du valt i följd med start nästkommande session räknat från tidpunkten för din betalning. OBS! Anmälan och betalning bör ske senast 30 min före sessions start. Session sker alltid varje söndag m kl 21-22.

Vill du istället ha en personlig healing session kan du läsa mer här - BOKA TID HÄR

Varmt välkommen i ljus och kärlek!