Några klienters ord som deltagit

SÅ HÄR SÄGER NÅGRA SOM DELTAGIT I HEALING SESSION


Tack Pär för att du tog dig tid med mig. Självklart kommer jag att arbeta mig mot ljuset och min andlighet. Kommer vara öppen för att ta emot det som ges.

Ann-Kristin O

Tack för en fantastisk session. Känner mig nu euforisk och väldigt lycklig. Jag vet inte hur jag ska kunna uttrycka min stora tacksamhet. Tack för att du gav mig det här, du är en fantastisk människa!

Marie N

Hej Pär och tack för dagens distanshealing! Ja, av de gånger som jag hittills fått distanshealing av dig, var denna den mest kraftfulla av dom. Jag fick en kraftfull reaktion med mycket tårar nästan med en gång.  Jag är dock inte rädd för att detta kommer så här, eftersom jag fått mycket healing tidigare och vet att det kan komma olika reaktioner både med gråt och skratt. Tack än en gång Pär!

Catarina F

Tusen tack för detta, det har varit en fin upplevelse som jag bär med mig.

Maria B

Jag är verkligen imponerad av detta och kommer sprida vidare till andra så de också kan få samma härliga bemötande som jag fått. Tack än en gång, känner på mig att vi kommer ha mer kontakt på min väg.

Helene S

Tusen tack Pär! Undrar bara varför det ömmade lite här och där i vänstra kroppshalvan, nästan hela tiden (men det vandrade). Dock mest och längst i vänster höft! Åte igen tusen tack och allt du skrev stämmer!!! Ska verkligen försöka ta till mig det du fick fram!!

Åsa B

Hej Pär! Tack så otroligt mycket för denna healing session. Det var mycket avkopplande och jag somnade mot slutet, men vaknade med ett LUGN när timmen var slut. Tack så mycket för att du skrev ner det som du tonade in på mig, jag uppskattar det verkligen. Det du beskriver stämmer precis med hur jag haft det och hur jag känner. Är så oerhört tacksam för allting!

Monica H

Hej Pär, tack för distanshealingen. Det kändes väldigt skönt i min kropp efter. Det är definitivt något som händer som är positivt. Efter en stund med healingen så pulserade kroppen och blev varm – jätteskönt – sen somnade jag gott!

Birgit S

Åhh, healing är det bästa på jorden. Synd att inte alla människor vågar tro på detta, men tur att det funkar ändå!

Marlene J

Healing är toppen! Det gjör noe med deg og du kommer videre på veien.

Eva H

Din healing är otroligt stark Pär, den starkaste jag någonsin mottagit!

P H

Healingen känns genom att bara läsa texten. Tack! Känner vibrationerna! Kram.

Madeleine L

Tack med kärlek från mig till dig, Pär!

Helene

Distanshealing är en härlig upplevelse och man mår så bra efteråt!

Maria R S

Tusen tack för allt! Det var fantastiskt! Jag rekommenderar Pärs distanshealing så varmt. Vilken generös människa han är! Ljus å kärlek!

Åsa B

Jag har fått distanshealing och vägledning av Pär och jag rekommenderar det verkligen!

Yvonne P

Tack för healingen! Jag riktigt kände kraften och kunde vid exakt klockslag känna när energin slutade att flöda till min kropp. Du har otroligt starka energier och du lever allt igenom i samklang med universum, det känner jag.

Pirjo H

Jeg er takknemlig for din godhet og all hjelp jeg har fått. Sender dig kjaerlighed og lys Pär!

Ann K L

Hej Pär! Vill tacka dig så mycket för din storhet och ditt fina hjärta att vilja hjälpa mig kostnadsfritt, vilket värmer oerhört i denna stund och situation som jag hamnat i. Blir rörd av den hjälp du skänkt mig och det var en skön och avslappnad stund under sessionen.

Elisabeth C

Hej Pär! P mår mycket bättre nu. Han är vid gott mod med tanke på omständigheterna och får mycket hjälp för att klara även den psykiska delen. Läkarna har sagt att hans överlevnad är ett mirakel….ingen hade trott att han skulle överleva. Så vårt arbete, med dig och dina medhjälpares stora insatser med healing har helt klart hjälpt till i samarbete med läkarnas insatser. Hoppas du vill skicka healing fortsättningsvis ännu ett tag. Stort kärleksfullt tack för dina insatser!

Doris J

Hej Pär! Jag vill bara berätta att det blivit en positiv utveckling i mig sedan distanshealingen, som jag först inte tänkte på. Känner mig gladare och positivare på djupet av mig. Tack för all kärlek du förmedlar och som gör mig påmind om att den finns här, bara jag vill ha den!

Birgit S

Ett stort och varmt tack till dig Pär! Jag är så glad över att jag mår bättre nu och detta tack vare den healing du förmedlar! Jag hoppas att fler människor som mår dåligt får chansen att uppleva dina förmågor!

Lena J

Hej Pär! Jag tror jag kände dig tona in faktiskt, läckert ljus, tryggt och uppfyllande. Sov korta stunder i början märkte jag, kändes som jag vaknade till. Solar plexus känns mjukare, pannan energifylld men inte stel. Mycket skön stund. Tack för din fina gåva och att jag fick dela den. Stor kram!

FW

Varmt tack för att du tog dig an mig! Jag känner fortfarande energivågor som går mellan hjärtat och huvudet, och tårarna flödar när det blir som starkast. Men det är en strid ström, inte så där obehagligt uppgiven som det brukar kunna vara. När jag läser ditt mail är det så mycket som är sant. I synnerhet det som handlar om mina barn är viktigt för mig! Jag ska låta ljuset och kärleken flöda genom mig, så gott jag kan, för att hitta vidare i livet.  Återigen TACK Pär, och ljus och kärlek åter till dig! Kram!

A-M

Tack för healingen på distans! Första dagen kändes det lite konstigt i kroppen liksom en “pirrande” känsla som flyttade på sig och det kändes  som om något börjat verka i mig. Och tiden härefter har jag mått hur bra som helst! Tack kära du, jag har vänt inriktning på mitt liv mot något  positivt istället!

Berit A

Tack Pär för healingen igår kväll, den kändes mycket väl i hela kroppen och framför allt på de ställen som jag har ont i. Det var bara det att jag piggnade till väldigt mycket och kunde inte somna på kvällen förrän kl halv ett.  Jag fick en helt ny energi och har varit jättepigg idag, även att jag har sovit så lite i natt. :-)

Carina

Tusen hjertelig takk for healing Pär. Du er et utrolig vakkert menneske og jeg er enormt takknemlig for alt du er og gjør for meg. Jeg kjente healingen din kjempegodt vandrende gjennom hele kroppen. Lå som vanlig veldig urolig, men ba om hjelp til å være litt roligere og det hjalp. Lys og kjærlighet til deg. ♥ :-) ♥ Varm klem fra Sølvi.

Solvi K

Hej! Tack för en fin healing igår! Den kändes mild i början och ökade sedan i intensitet. Verkligen avslappnande! Hälsningar Anita

Anita H

Tack snälla Pär! Det var en fantastisk upplevelse jag fick under healingen och kände mig så glad och lycklig efter. Hoppas att det håller i sig nu  :-) Kram. 

Ninna A

Hei Pär ! :) Tusen hjertelig takk for skjønn healing i går kveld!! Varm klem fra meg!

JS

Tack Pär! Det var en härlig upplevelse!! Jag blev alldeles varm i kroppen och det pirrade i mina händer. Somnade vid kl 22 och sov jättegott hela natten! Varma kramar till dig!

Therese W

Tack för en fantastisk healing, en timme av djup avslappning och välbefinnande, vill gärna upprepa detta. Kram och Tack!

Lena E

Detta var väldigt intressant. Det var som en osynlig hand vred och vände på mina kroppsdelar. Det knakade och brände och ilade. Har varit med om liknande förut då jag mediterat om själv healing.

Jennie H

Tack för värme och kärlek som nådde mej och följde mej genom hela natten. Ljus och frid i sinnet. Tack!

Helena

Tack! Tack! Jag är så lycklig idag, det bara “bubblar”! :-)

Malin

Tack det blev en fantastisk healing som jag mottog. Tusen hjärtliga tack från både mig och min kompis!

Marianne R

Tack så hjärtligt! Det var en underbar healing, kände kärleken och värmen på kvällen och fortfarande nu! Kramar om dig!

Lena V E

Tack Pär! Jag har nu fått vara med om några healing konsultationer och min situation har hela tiden blivit bättre. Först var jag lite skeptisk till om detta skulle hjälpa mig och efter första gången märkte jag inte så mycket. Men det har kommit undan för undan och jag känner mig nu mycket bättre och har fått mer frid i mitt inre. Tack kära du! Kram!

Margit K

Healingen har verkligen hjälpt mig och min kompis och öppnat mitt hjärta! Tusen TACK!

Marianne

Hallo Pär! Jag mådde mycket bra efter söndagens grupphealing på distans och upplevde frid och bomulls känsla, som spred sig från fötterna och uppåt, en märklig förnimmelse. Tack från djupet av mitt hjärta!

Ewa

Tack för en stark healing stund igår. Det ger så enormt mycket med värme, ljus och kärlek.

L V S

Tack för healingen, den kändes så väl, speciellt i ansiktet och benen. Sov som en stock hela natten, vilket jag inte gjort på länge.

Carina L J

Tusen takk Pär! Kjente masse energi med en gang vi startet kl 9, spesielt rundt hjertet og i hendene. Opplevde ellers å se meg selv som barn liggende på gulvet, idet jeg lukket opp øynene en stund. Da jeg lukket øynene igjen danset jeg rundt og rundt. Herlig! Ble veldig dypt avslappet, nesten så jeg sov.. Opplevde lys rundt meg flere ganger. Da jeg avsluttet blafret et stearinlys veldig, helt til jeg sa at det skulle stoppe… og da stoppet det! Føles godt i kroppen min nå… føler at healingen kommer til å fortsette utover natten. Takk igjen kjære deg! Varm klem fra meg!

Britt I N

Stort TACK för en härlig healingstund! Kände att energierna började flöda redan strax innan 21. Kände sedan hur det började “bubbla” i magen (vanligt, eller hur?) och att energierna rörde sig i kroppen, främst i magen, bröstet, ryggen (ryggslut) men också i armar och händer. Vid ett tillfälle noterade jag att höger hand var (normal)varm medan vänster hand var kall. Det kändes emellanåt också som om jag gungade lite (åt höger och vänster) och kanske skakade lite inombords (osäker på hur jag ska förklara). I början dök en val upp i tankarna, vet inte om den var “min” eller om jag tänkte på något jag läst men där var den i alla fall. Försvann efter ett tag och jag somnade till lite grann. Känner fortfarande healingen i kroppen och det känns skönt! Än en gång, stort tack! Kram

Helena J

Hej Pär! Jag måste få  erätta att jag fick en fantastisk upplevelse av Gud när jag var med i grupphealingen som du anordnar på söndagar. Jag vill tacka så jättemycket för den fina upplevelsen. Kram Carina!

Carina W

Dette kan jeg inte vaere foruten!

Wenche G

Första gången jag deltar i detta, så jag blev överraskad av effekten…. :-) Jag har så mycket energi och känner mig nöjd och lycklig! Tusen tack!

Karin A

Tack för healingen – helt underbart!

Elisabet L

En vän till mig var hos ögonläkaren idag (han har en besvärlig sjukdom). Läkaren hade tänkt behandla honom med laser, men det behövdes inte för ögonen hade blivit mycket bättre. Han har också märkt att han sover mycket bättre och att hans smärttoppar inte är lika höga sedan han börjat få healing på söndagarna. Vi är så otroligt tacksamma! All kärlek från oss!

Malin W

Jag och min sambo medverkar gärna igen i grupphealingen. Upplever att blockeringar inombords har försvunnit, hjälper mycket i den inre utvecklingen! Vi uppskattar verkligen det du gör. Vi tackar hjärtligt!

Linda M

Takk! Takk! Takk! Gode tanker sendes til deg fra meg og mamma!

Inger A P

Gir meg så utrolig avslappning i kroppen og takker stort for det! :-) Love, love, love!!

Hege J T

Den siste fjernhealing var fantastisk for meg! Jag har fått en utrolig energi. Den hjelper virkelig!! All lys og kjaerlighet til deg min venn. Klem fra meg!

Nina C N

Förra gången var  första gången jag deltog i grupphealing, och jag trodde nog inte att jag skulle känna av det. Jag inbillade mig liksom att vi alla skulle få dela på energin, och att det inte skulle bli så mycket till var och en. Oj, vad fel ! Jag kände direkt någon minut över nio att min högerarm började värka. Blev sedan rejält avslappnad, och nästan somnade, men vid tio i fem i tio började jag vakna upp igen, och värken i armen den försvann liksom nedifrån handen uppåt axeln under sessions tiden, för att sedan bli bra. Det var mycket spännande, och jag kände absolut av healingen! Tack snälla du!

Karin

Healingen var mycket kraftfull. Jag tackar Universum och jag tackar Dig. Kramar!

Tomas F

Hej Pär! P har nu fått bort sin enorma benställning och det tycker han givetvis är härligt. Han har också köpt sig en bil och känner sig riktigt fri nu, då han kan röra sig fritt. Han har dock ännu hjälp av “käpparna” när han går men rullstolen används mycket lite nu. Kan bara säga att MIRAKEL finns….tack än en gång för den healing som du och dina medhjälpare givit honom och för den healing du ger och har gett mig under många söndagar. Kram!

Doris J

Vill tacka för en mycket kraftfull healing…så häftig och kärleksfull. Kram.

Lena M

Jag vill tacka så hjärtligt för denna upplevelse! Jag låg ner och strax efter utsatt tid kände jag hur jag började fyllas upp med energi, ungefär som vatten i ett glas. Det var en underbar och mycket påtaglig upplevelse, energin spred sig i hela mig. Jag somnade och vaknade upp med en alldeles speciell känsla, en känsla av balans och samhörighet! Tack åter igen, det är fantastiskt det du gör!

Linda H

Jag fick en jättefin healing upplevelse igår. Det fungerade klockrent, precis som det gör när jag får healing direkt. Jag ser alltid färgerna  på de chakran som healas och detta var jätte tydligt igår. Känns helt fantastiskt! Tack så jätte-jätte mycket, har verkligen ett stort behov nu och är så glad att det fungerar.

Jessica M

Hei! Tusen takk for en nydelig og god healing i kveld. Jeg har deltatt på healing fra deg 3 ganger før, og har alltid opplevd gode energier gjennom kroppen. Healingen i kveld opplevde jeg sterkere enn de andre.  Jeg var litt spent på den, fordi jeg har vært spesielt sliten i den siste tida, da det har vært endel forandringer i livet mitt den siste tiden. Sliter med endel “spenninger” i kroppen min, etter at jeg for noen år siden mistet min sønn på 17 år brått og plutselig. Healingen i kveld var veldig god, følte masse god varme og energi gjennom kroppen, og som om jeg “badet” i en helt utrolig varm og lys kjærlighet som er vanskelig å beskrive. Opplevde også at min far, som er død, var veldig nærværende… Det blei faktisk så sterk å oppleve at jeg gråt ganske lenge under healingen. Veldig befriende og godt å vite at man ikke er alene. Tusen takk for det du gir….. jeg er veldig takknemlig. Mvh.

Judith R

Tack för denna underbara healing stund. Kändes i hela kroppen och jag blev alldeles varm, lugn och harmonisk med känsla av lycka! Underbart!

Carola S

Hade en helt underbar känsla i onsdags som jag förstår var din förtjänst! Mådde så bra och “hittade” mig själv i humorn och känslan att det här är faktiskt jag – tusen tack!

Marja H

Tackar för healingen, det kändes vad som hände, jag blev riktigt tagen, blev liksom avslappnad i hela kroppen. Healingen jag fick från dig var fantastisk så jag är tacksam för att jag får vara med!

Rose-Marie A

Tack för healingen igår kväll. Jag kände hur det pulserade i min panna och näsa, brännande känsla i händer och fötter. Blev glad efteråt. Har nu tre gånger efter healing fått upplevelser i naturen, som om man såg “tredimensionellt” och sådana färger jag aldrig kan beskriva. Tack än en gång och god fortsättning!

Riitta S

Hej Pär! Tusen, tusen takk för healing igår. Det var sterke krefter som jobbet i meg kjente jeg. Kjente specielt mye i brystpartiet og pannen. Deilig! Blir ikke siste gang jeg önsker å delta. Takk så mye! Hilsen  Siw!

Siw S

Jag vill bara tacka för distanshealingen! Kände av healingen under hela seansen. Är förundrad av hur det fungerar, men det har i alla fall resulterat i att jag åter är i balans och har fått energi och känner mig mer kreativ!

Inger Å

Hej!  Jag ska börja att berätta att jag kände av healingen mycket kraftigt för några veckor sedan, jag blev helt tagen. Jag upplevde en helt annan värld, blev bländad av kärlek, kan inte beskriva det bättre än så. Det du förmedlar är något helt underbart!

Marlene L

Måste tacka för en fantastisk healing igår. Så stark den va´….wooow….jag går på moln idag…där förlöstes mycket skräp kändes det som! Tre hjärtan till dig!

L Ekdahl

Den här gången var det annorlunda! Efter en stund kom det en man i 45-55 års åldern och frågade mig vad jag ville uppnå med det här. Så jag rannsakade mig själv om vad jag behövde. Och mot slutet kände jag hur det fullkomligt pumpades in den energin som jag behövde. Jag har väl aldrig tidigare öppnat upp så pass. Att jag ser nån så för mitt inre det var en ordlös kommunikation, men det var någon som var där. Det har bara hänt under de här healing tillfällena. Jag har ju alltid känt av andar och som en krypande känsla i hela kroppen och har då reagerat med att be dem avlägsna sig för jag tyckt det var obehagligt. Men aldrig haft en så tydlig bild av någon och kommunicerat så. Känns i alla fall bra! Tack!

Kerstin E

Vid förra healingen upplevde jag som att någon höll mig i händerna och underarmarna, det var alldeles kallt. Har aldrig upplevt det någon gång under healing. Och jag mådde väldigt bra under veckan, vaknade och kände mig “lycklig”. Så det jag upplevde var fantastiskt! TACK så mycket!

Barbro A

Hej Pär! Jätte stort tack för senaste sessionen. Healingen hjälper oss i familjen att behålla lugn och styrka och hjälper mamma att återhämta sig efter sjukdomen.

Edita J

Jag vill tacka så väldigt mycket för en underbar healing. Jag blev alldeles lugn och kroppen reagerade med att jag sovit väldigt gott. Jag mår alldeles förträffligt bra och deltar gärna på fler healingsessioner på söndagar. Med kärlek och ljus.

Barbro

Helt fantastisk de 2 andre healingsessionene jeg deltok i, du er et vidunderlig menneske som gir oss andre denne muligheten :-) Jeg så og følte kjærlighetens lys/kraft gå igjennom meg, og lenge hatt noe ‘bankende’ på ene siden av hodet som bare forduftet etter varmen som holdt seg der i lang tid. Fantastisk herlig!

Linda W

Takk Per! Takk for en fantastisk healing, den merktes veldig godt runt på froskjellige steder på kroppen. Og jeg fick en veldig god pust etter på, god lunge kapasitet. Min sönn merket det også godt, og det er så göy. Vi glerer oss till neste söndag! Önsker deg en dag med mye mys og kjaerlighet! TAKK!

Mona D

Hej! Vill bara tacka för den underbara healingen jag fick igår! Kram!

Lillis S

Tack Pär för en otrolig healing i söndags. Jag somnade och sov till 8.30. Det brukar inte hända mig. Jag var verkligen avslappnad och lugn. Tack!

Inga-Britt H

Idag känner jag mig lugn och hjärtat är nere i varv. Känner mig lätt i kroppen och en harmoni som jag inte känt på länge, och den oro som jag ofta har i magen är borta. Även benen känns bra, så healingen har gjort nytta även om jag inte märkte så konkret att det hände något när den pågick. Tusen tack!

Marie S

Hej Pär! Tack för fantastiska healing stunder, betyder mycket för mig, känner stor ödmjukhet inför detta!

Gunilla J

Hej Pär! Ett stort varmt tack för all underbar healing jag har fått från dig! Det har verkligen gjort stor skillnad för mig och jag är djupt tacksam. Just nu är mitt liv i stor förändring, på alla plan, och healingen har hjälpt mig att stå stadigt. Dessutom har den haft en del i mitt tillfrisknande. Jag är numera inte sjukskriven, för första gången på två och ett halvt år. Jag är gladare och orkar fokusera. Att orka ta nya tag trots att jag inte kommer någonstans känns också lättare. Jag tycker att hela mitt liv har lyfts ett par nivåer sen jag började få healing från dig.

Maria H

Tack för en underbar kärleksfull energirik timme!  Hörde om och om igen sången en ängel flög förbi av Jill Jonsson☺, och en härlig känsla av lugn och tillit infann sig:).Ljusa hälsningar!

Sofia

Hej Pär! Jag vill tacka så hjärtligt och innerligt för healingen i söndags! Det var kraftfullt, jag kände hur healingen hade först fokus på kronchakrat och sedan förflyttade den sig till hals och hjärtchakrat. Det varade en stund. Efter det kände jag hur det var stickningar på olika delar i kroppen. Till slut så kände jag hur healingen stannade vid ett två veckors läkande sår från en operation. Det var häftigt och det kändes riktigt starkt. Så tack igen för den underbara stunden.

Gabriela P

Stort tack för underbar healing igår.Jag fick upp flera bilder; en stor porlande vit fors, jag såg färger och ytterligare en bild av två personer som satt ihop - där jag tolkar det som att jag är delvis kvar i gamla tankebanor och system - delvis har jag gått över till nya perspektiv och synsätt och sedan såg jag som en gigantisk fjäril som hjälper mig att släppa taget om det som varit och för mig med vingarnas kraft mot det nya. Så tydligt och vackert. Min ischias är också mycket lättare idag. :-) Stort tack i kärlek och ljus. Namaste!

Helene

Tänkte jag skulle lämna lite respons angående healing på distans. Jag har varit med flera gånger nu och det har verkligen varit till hjälp. Jag  mådde dåligt förra hösten och gick in i den berömda väggen, mycket fysiska sjukdomar och mycket på mitt jobb, gjorde att jag tappade allt!  När jag mådde lite bättre så hittade jag Allt inom andlig healing på Facebook och det var då jag hittade healing på distans. Har känt att det  förändrat mig att vara med. Jag blev gladare och kunde ta in människor i mitt liv igen, på ett positivare sätt. Hade stängt mycket och många ute under ca ett halvår. Jag är givare, och mitt mål är att ge villkorslöst, en bra början på det är att inte förvänta sig att människor ska ge mig något tillbaka, eller snarare att det inte påverkar mig att jag inte får något tillbaka. Anser att många människor inte kan ge, då tänker jag att om dom får, så kanske dom så småningom ger till någon i deras närhet. Då har jag i alla fall gjort något bra. Dessa healingar har oxå gjort att jag tagit beslut. Som nu kommer jag att  flytta till en annan stad och se vad jag kan göra där för att hjälpa andra. Just nu lyser solen i mitt liv och jag följer den! Tack ännu en gång för dessa healingar.

Anne-Catrine R

Vilken underbar healing jag fick igår/inatt, så stark, jag tackar så mycket. Tack för healingen ni ger varje vecka, fantastiskt, må gott!

Line F

Tack så himla mycket för healingen i söndags! Den kändes verkligen och att den kom/jobbade i olika omgångar/områden. Alla har vi lite olika problem och mitt är att jag sover lite dåligt på natten av olika anledningar! Klimakteriebesvär, katter som kommer och går! Men en av katterna låg bredvid hela healing stunden och sen kom den andra och de rörde sig inte ur fläcken från mig Som bevis så skickar jag med bild på en sov app som jag testat under några veckor så ser du skillnaden från natten innan och natten efter jag fått healingen från dig. Tack ännu än gång för i söndags!

Cecilia R

Tusen tack för en underbar upplevelse!! Från att hela dagen (och längre tid tillbaka) varit stressad och burit på en hel del oro för min nuvarande livssituation, blev jag alldeles lugn inombords! Jag fick tankarna på rätt plats och en ny förståelse och insikt i hur jag måste gå vidare härnäst (vilket varit ett oacceptabelt alternativ innan). Jag somnade som en stock och sov så gott.... utan mardrömmar (vilket sker varje natt annars)! Jag funderar fortfarande på det som kom till mig igår och det verkar vara den vägen jag ska välja. Avvaktar dock för att vara helt säker! Åter igen, tusen tack!

Gitte S

Hej! Tack! Har fått min första grupp healing i kväll, och jag upplevde mycket! Kände hur mycket släppte, såg många bilder (två mycket tydliga) två öppna utsträckta händer där det va guld glitter i och en stor fin röd buss som körde på en rak väg som lite i öken, inget runt om kring. Samt mycket känslor i min kropp. Det var länge sedan, eller har nog aldrig känt så här vid healing förut. Har under ca 2 år nu jobbat rätt hårt på att släppa min tunga ryggsäck. Och känner hur det är så mycket lättare nu.  Åter igen tack! Med värme!

Anna R

Hej Per! Ingemar och jag ber att få tacka för en enastående healing i söndags. I Ljus, Kärlek och Tacksamhet!

Shanti

Tack för en fantastisk healing. Kände mig mycket befriad, lättsam och mycket positiv. Fler människor, särskilt psykiskt sjuka skulle behöva få vetskap vilken effekt healingen har på både fysiska och psykiska kroppen. Vi behöver healing varje vecka då vi alla skulle må bra av. Detta skulle leda till att det skulle finnas mindre ondska i världen, tror jag.

NA

TUSEN TAKK for at jeg fikk motta healing i går. Jeg har, i en årrekk, blant annet slitt med hovne slimhinner og tette bihuler. I natt har jeg sovet godt, og nå er det mye lettere å puste. Håper også min, svært plagsomme, snorking nå blir bedre etter hvert. Håper på bedre nattesøvn både for min mann og meg. Hjertelig hilsen!

Sonja

Tack Pär! Jag kände en stark stor värme på kroppen. Sedan såg jag några färger sedan ett ljusklot silvervitt som kom i omgångar nåt som var  flera färger i små runda former. Jag tackar för healing!

Carina H 

Tack så mkt för er healing! Kändes starkt o var rogivande o balanserande ❤ Kram

Caroline A

Tack för en stark healingupplevelse❤ Under healingen blev jag iskall i hela kroppen, särskilt i benen. Kändes som att jag hade en nål som vandrade upp i benen.... ! Har stora problem med ryggen, och just idag, har jag ont i v höft. Detta ger problem att resa sej från en stol och gå långa sträckor! Efter healingen släppte all smärta i höften! Än en gång tusen tack för healingen!

Kerstin H

Hej Pär! Tusen, tusen tack för kvällens healing!

Göta & Ralf

Hej!! Tusen tack! En sådan oerhört kraftfull och behaglig healing! Wow. Så tacksam för att du så ödmjukt delar med dig av den!! Det arbetade mkt i solarplexus. Superskönt. Tack!

Kristina L

En gång för länge sedan, fick jag healing från dej, märklig känsla, dessförinnan hade jag ofta varit kall om fötterna, därefter har jag aldrig varit kall, och ändå går jag ofta barfota inne, även vintertid. En annan gång, dagen innan jag skulle åka till sjukhuset fick jag också healing - den värmer än! ❤ Kram!

Gunilla S

Hej! Jag vill tacka för gårdagens healing! Det var jättefint! Hela kroppen fylldes av värme, började i händerna och spreds i hela kroppen. Stort Tack!

Susanne H

Hej Pär! Jag vill tacka för den kraftfulla healing du förmedlar. Jag vill anmäla mig att fortsätta under december och januari. Tack på förhand!

Ingrid A H

Det kändes omtumlande och efteråt avslappnad i kroppen. Glömde dock att blunda, men det verkar ha gått bra ändå. Det vill jag gärna göra fler gånger. Tack för healingen! Hälsningar Eva!

Eva S

Tusen tack!!! Jag har fått healing 2 gånger tidigare! Mycket stark!  Jag själv ger healing och har fått många gånger av olika personer, din healing är fantastisk!

MH

Tusen takk for healingen, den gjorde meg godt.❤️❤️

Liv H

Hei!! Tusen takk for en god stund i går. Je får glede over meg vær gang. Og  je sover veldig godt på natten etterpå. Håper jeg kan være med vær søndag. Tusen takk og ønsker deg en flott dag ♥️

Kari A J

Jag vill tacka dig för healingen som du sände till mig när min cancer vara obotlig. Nu är tumörerna osynliga och har varit så något år - helt övertygad om att det är tack vare healingen.

Birgit S

Hej! Jag vill bara tacka för en underbar healing! Ser fram emot nästa gång!

Maria J

Tusen takk for healingen.Kjente det jobbet veldig i hodet og nakken.Tusen takk for hjelpen.❤️❤️

Liv H

Tusen hjertelig takk for kraftfull healing!

Lisbeth T

 Det var kraftfullt. Tusen takk for healing!

Björg N L

Tack snälla för healingen! Kände det starkt i början och ett ljus som fyllde mig. Precis vad jag behövde!

Ulla-Britt

Först vill jag säga att min man och jag gärna vill vara med även i morgon kväll. Sedan måste jag berätta om förra söndagen. Jag har fått healing många ggr i mitt liv och har gått olika healingutbildningar, bl a för Iris Hall och för Channie, men jag har aldrig varit med om något liknande. Under en och en halv timme arbetade man med hela kroppen, speciellt med mage-tarm som vållat mig problem under ett år. Energierna var jättestarka! Är mycket tacksam och ser fram emot morgondagen. Varma hälsningar!

Lisbeth 

Tusen takk for healingen, det gjør så godt 

Ann-Elise H

Hej Pär! Vill skriva för att det är så häftigt med din/er healing. Ibland har jag rört mig så det knakar och brakar i min onda rygg, ibland masserar mina händer mina onda muskler under sessionen. Igår var den mest spektakulära healing jag fått. Jag somnade direkt men vaknade vid kl 22.00 och det mest starka ljus bombarderade min kropp och speciellt mina piriformismuskler som krånglar. Energin var extremt stark och det höll på i ca 1,5 timmar. Jag går bättre och bättre. Tusen tack för det vackra ljus du sprider. Må allt gott komma till dig!

Maria F

Hei! Takk for en fin healing stund. Jeg blir heldig søvnig å tung i kroppen. Sover veldig godt etter på. Føler meg tung og rolig i dag. Føler at jeg har landet. Jeg har slitt med lite, urolig søvn i mange år. Ikke tung søvn som den skal være. Derfor blitt utslitt. Finner ikke ro. I natt har roen senket seg. Og kjennes ut som kroppen har gjort også. Tusen takk ♥️ 

Karianne J O

Fantastiskt stark healing! Jag är så tacksam för denna möjlighet! ❤❤❤

MH

Deltog förra söndagen och upplevde mig så mycket lättare i bröstet, som att det fysiskt hade frigjorts plats i överkroppen! Upplevde även att jag kunde dra djupare andetag under yogan morgonen därpå. Det var en jättehärlig känsla, tack så mycket!

Johanna J

Tack för en otroligt stark healing. Jag upplevde och kände så mycket under tiden. Så läkande! ♥️

Helene S

Tusen tack för powerful healing!

Charlotte L