Homeopatisk konsultation & Andlig healing

I lager.

1 200 SEK

Boka tid för konsultation på distans - vart du än bor! För rådgivning och behandling med homeopati och andlig healing för ditt fysiska, psykiska, emotionella och andliga välbefinnande.

Så här går en konsultation på distans till. Vi gör tillsammans en anamnes (det vill säga skapar en överblick och historik över dina besvär). Eftersom homeopatin tar hänsyn till hela individen ställer vi många fler frågor än vad du kanske är van vid och det görs bland annat genom ett omfattande frågeunderlag. Skälet till det är att det inte finns ett homeopatiskt medel för en specifik sjukdom, utan de homeopatiska naturlagarna innebär att terapeuten behöver hitta det energimedel som bäst matchar, inte bara dina fysiska symtom/indikationer utan även dina emotionella och mentala indikationer eller egenskaper. Som exempel kan nämnas att 2 personer med samma besvär kan behöva två helt olika homeopatiska medel eftersom de just är unika och olika i sitt varande och existens.

Vidare behöver terapeuten få veta när de aktuella besvären uppstod, hur de yttrar sig och vad som eventuellt kan lindra eller förvärra besvären? Vidare behövs också en bild av hur du reagerar på temperaturer och klimat, kostfaktorer och sömnmönster, samt av karakteristiska personliga egenskaper.

Efter den homeopatiska utredningen föreskrivs sedan ett eller flera homeopatiska medel utifrån den insamlade symtom/indikations bilden hos dig och det homeopatiska medlet intas enligt anvisningar. En ny konsultation planeras vid behov efter cirka fyra till åtta veckor för en uppföljning hur behandlingen har verkat så långt och för att se behov av eventuell fortsatt terapi.

Arvode kr 1200.-  (exklusive homeopatiska läkemedel).

Konsultation efter överenskommelse! Tidsbeställning på distans kan ske genom att betala arvodet via PAYPAL eller SWISHA aktuellt belopp till 0700-59 78 38 (så bestämmer vi gemensamt en lämplig tid) eller kontakta oss vardagar genom att maila till [email protected]  Välkommen!

Viktigt! Enligt svensk lag får alternativa- och komplementära terapeuter inte behandla barn under åtta år, gravida kvinnor, cancer, diabetes, epilepsi och smittsamma könssjukdomar.