Graphic Art

Visste du att de färger vi omger oss med under vår vardag påverkar oss mer än vi tror - vårt beteende och våra känslor?!

Graphic Art by Pär är grafisk konst som fokuserar på användningen av olika färger och former för att skapa visuellt tilltalande tavlor! Här används ljusa eller mörka färger, varma eller kalla färger - eller en kombination av alla för att skapa olika stämningar och känslor som berör! En viktig aspekt av grafisk konst med färger är användningen av former och mönster för att skapa visuell rörelse i tavlan eller för att skapa känsla av rytm och repetition. Grafisk konst med färger kan vara abstrakt eller föreställande och används för att uttrycka känslor och idéer och för att dekorera hem, kontor eller andra offentliga utrymmen.

Graphic Art by Pär fokuserar på att skapa tavlor som på olika sätt ger oss positiv energi när vi vistas i rummet - både mentalt, emotionellt och andligt! Varmt välkomna att se tavlorna tryckta på Canvas av hög kvalitet med inramningar i olika valbara alternativ och med signerade och begränsade upplagor!