Kardemumma, som kommer från Sydostasien, tillsätts i traditionella indiska godsaker och teer för dess svalkande mintiga doft och smak. Tillsätt i bröd, smoothies, kötträtter och sallader för att förhöja smaken. Kardemumma uppskattas över hela världen som krydda, men den essentiella oljan kan också vara gynnsam på många andra sätt. Den kan bland annat användas för att underlätta andningen, uppmuntra till ett positivt humör och eftersom den är nära släkting till ingefära kan kardemumma få dig att må bättre efter en stor måltid!Den är känd som en av de mest smakrika essentiella oljorna med många användningsområden och fördelar Den mångsidiga kryddan används över hela världen för att smaksatta maträtter, vanligtvis i krossad form så att oljan och den kraftfulla doften frigörs Den svalkande mintiga doften och örtiga smaken är idealisk i soppor, sallader och som smaksättning i maträtter Bland kardemummans många fördelar är att den uppskattade kryddan kan ge lättnad efter en stor måltid Kardemumma främjar andningen och uppmuntrar till ett positivt humör när den diffuseras