Jag litar på min intuition - EBOK

  • 98 SEK

E-boken "Jag litar på min Intuition" handlar om blomessensen CERATOStig in i en värld av inre upplysning och själslig vägledning med denna bok med en inspireran

I lager.
Dela

E-boken "Jag litar på min Intuition" handlar om blomessensen CERATO

Stig in i en värld av inre upplysning och själslig vägledning med denna bok med en inspirerande utforskning av blomessensen CERATO. Denna bok blir som en resa genom den ljusa energin av ditt högre jag, där varje sida öppnar upp för nya dimensioner av din egen visdom och själsliga klarhet.

Författaren tar oss med på en upptäcktsfärd genom CERATO´s transformerande energi och vi får insikt i hur energin av denna blomma kan bli en kraftfull allierad på vår inre resa. Boken guidar oss genom en labyrint av själsliga upplevelser och ger oss verktyg att öppna upp för vår inre visdom.

Man kan säga att bokens sidor vibrerar av positiv energi och inspirerar oss att lyssna på vår egen inre röst. Genom kloka insikter beskrivs CERATO´s unika egenskaper och visar oss hur denna blomessens kan vara en nyckel till att förstå och lita på vår intuition.

"Jag litar på min intuition" är inte bara en bok; det är en vägledning till självinsikt och en källa till inspiration till att omfamna det högre jaget. Läsaren kommer att finna en skatt av vägledning och en kärleksfull väckarklocka för att följa den inre röstens goda energier.

CERATO´s huvudsakliga budskap är att återupptäcka och förstärka tilliten till den inre visdomen och intuitionen. Genom att använda CERATO blomessens uppmuntras individen att lyssna på sin inre röst och lita på sina insikter och bedömningar. Budskapet är att varje individ bär en djup och inbyggd energi av visdom inom sig och att tilliten till denna inre vägledning är avgörande för att fatta autentiska och meningsfulla beslut i livet. CERATO uppmanar oss att släppa rädslan för att göra fel och istället omfamna vår förmåga att göra val som är i linje med våra sanna själ och vårt högre syfte.

Antal sidor: 65

Författare: Pär Wahlström