LJUSKODEN - EBOK

I lager.

198 SEK

Lär dig ta fram ditt inre ljus och skapa mer välmående, harmoni och kärlek i ditt liv!

Alla  människor vet innerst inne att de är komna ur kärlek och att de bär med  sig av denna oändliga och överflödande goda kraft till livet. Och att dess syfte är att den ska avancera och utvecklas med varje människa så mycket som möjligt.

Detta är vi fullt medvetna om som nyfödda barn i den aktuella inkarnationen, men sedan förändras denna medvetna bild med den påverkan vi utsätts för från omgivningen vi växer upp i.

Och  det blir själva utmaningen i det enskilda livet som vi inkarnerats till, att försöka vidmakthålla denna själsliga kunskap vi bär med oss och använda den som stöd i den aktuella fysiska upplevelsen av det enskilda livet.

Den inkarnation vi hamnar i har vi själva varit med och valt och den syftar till att skapa mer insikter utifrån den själsliga kunskaps position som vi befinner oss på.

Den ursprungliga källan för denna gudomliga energi, som vi vanligen kallar för Gud/Gudinnan, vill att varje människa som bejakar denna kraft med sitt hjärta, ska få tillgång till de insikter som förklarar livets mening.

Men vägen dit blir så klart olika för varje själ eftersom vi kommit olika långt på vägen för vår upplysning. Dock kan du vara helt säker på att detta utgör en allomfattande grund som bildar den röda tråden för livet. Både individuellt och kollektivt!

Man kan säga  att det är den själsliga vägen, inte vårt enskilda liv på vår själsliga resa, som så småningom resulterar i fullkomlig upplysning. Och hur lång den resan blir är vi själva med och påverkar, det är det som utgör utmaningen i varje inkarnation, att vi lever tillsammans med andra själar som har olika möjligheter till förståelse.

Den upplysande kraften finns inom oss alla och gudomligheten vill att vi använder oss av den för att vi ska kunna leva helt och fullt i ljuset av vår kärleksfulla förmåga! Det vill säga i ljusets och kärlekens goda energi tillstånd!

Du som läser boken kommer uppleva hur du kopplar upp dig på frekvensen av ditt eget själsliga ljus, som i sin tur återkopplar din energi med skapelsens ljus och dess källa av villkorslös kärlek!

Den kärleksfulla energin och det gudomliga ljuset anpassar sig till den själsliga individens förmåga att förstå och expanderar mer och mer för varje gång som denne läser ur boken!

Boken är gudomligt kodad! Vilket innebär att du som läser och tar del av den får hjälp med att förstå hur du utvecklar din egen kontakt med ditt inre ljus!

Vågar du utmana dig själv?! Då är detta boken för dig!

Författare: Pär Wahlström

Edition 2021 183 sidor varav många i fyrfärg. En bok om kärlek och andlighet som aldrig blir omodern!

OBS! Efter det att du beställt och betalt för eboken kan du direkt ladda ner den till din epostadress!

Finns även som inbunden pappersbok vilken kan beställas direkt från tryckeriet - KLICKA HÄR!