Lyckan kommer, lyckan stannar - EBOK

  • 198 SEK

Välkommen till en bok som bär med sig kraften att förändra ditt liv på ett sätt du kanske aldrig tidigare trott var möjligt. Här kommer du upptäcka de sanningar

I lager.
Dela

Välkommen till en bok som bär med sig kraften att förändra ditt liv på ett sätt du kanske aldrig tidigare trott var möjligt. Här kommer du upptäcka de sanningar som har förmågan att omforma din vardag till upplevelser av glädje, lycka och personlig frihet.

Principen om attraktion och kraften av tacksamhet är som två följeslagare som ständigt guidar oss genom livets stigar. Deras kraft är tidlös och deras budskap är universell, som lär oss att våra tankar, våra känslor och vårt sätt att se på världen har förmågan att skapa våra livs realiteter.

Så vad är det då som gör denna bok så speciell? Jo det är inte bara en bok – utan snarare en vägledning till ett rikare och mer meningsfullt liv. Det är en skattkarta till de dolda skatterna inom oss själva! Det är en resa inåt där du kommer att utforska de krafter som styr ditt öde och upptäcka hur du kan forma din framtid precis som du drömmer om.

I denna bok kommer du att få en djupare förståelse för principen om attraktion och dess verklighet, hur dina tankar och känslor blir som magneter som drar till sig liknande energier och hur du kan använda denna kunskap för att skapa det liv du önskar. Du kommer att upptäcka tacksamhetens mirakulösa kraft och hur den kan förvandla din vardag till en oändlig källa av glädje och lycka.

Men vi stannar inte där! Vi utforskar också tankens och känslans magi och visar hur du kan bryta mönster av negativitet. Du kommer att lära dig att vara närvarande i nuet, att vara en tyst åskådare av dina tankar och känslor och att använda kreativa verktyg som hjälper dig att integrera principen om attraktion och tacksamhet i din vardag,

Så slå upp boken, öppna ditt sinne och låt dig fördjupas i denna resa av förvandling. Låt de positiva och inspirerande orden som fyller dessa sidor guida dig mot ett liv som är fyllt av lycka, mirakel och all den glädje du förtjänar. Ditt äventyr börjar nu! Välkommen till en ny värld av möjligheter och skapande!

"LYCKAN KOMMER - LYCKAN STANNAR" är en följeslagare för alla som vill omvandla sina tankar och känslor till källor av ljus och lycka.

Antal sid 287

Författare: Pär Wahlström