Jag är uppmärksam och närvarande - EBOK

  • 98 SEK

E-boken "Jag är uppmärksam och närvarande" handlar om blomessensen CHESTNUT BUDDenna bok är en påminnelse om att vårt sanna jag finns i detta ögonblick och geno

I lager.
Dela

E-boken "Jag är uppmärksam och närvarande" handlar om blomessensen CHESTNUT BUD

Denna bok är en påminnelse om att vårt sanna jag finns i detta ögonblick och genom att vara uppmärksamma och närvarande kan vi uppleva livet på en djupare nivå. Genom tips och övningar inspireras läsaren att upptäcka skönheten och magin i varje ögonblick. Läsaren uppmuntras att utforska den djupare betydelsen av närvaro i sitt dagliga liv och genom att vara medveten om varje ögonblick och närma sig livet med en känsla av öppenhet och acceptans, öppnas dörrar till en rikare och mer meningsfull tillvaro.

Genom reflektioner och övningar vägleds läsaren till att omfamna varje stund med nyfikenhet och tacksamhet. Boken ger verktyg för att hantera stress, oro och ångest genom att återvända till närvarons kraft och finna frid i det som är här och nu.

Den är en påminnelse om att livet är en gåva och att varje ögonblick är en möjlighet till personlig tillväxt och utveckling. Genom att vara närvarande och uppmärksam kan vi skapa en mer harmonisk och meningsfull tillvaro för oss själva och andra omkring oss.

Genom att öppna våra sinnen för den magi som finns i varje ögonblick kan vi upptäcka en oändlig källa av glädje, frid och kärlek - som redan finns inom oss!

Antal sidor 64

Författare Pär Wahlström