0

PINE Blomessens

I lager.

249 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Pine (pinus silvestris)

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder. Hit hör exvis homeopati, blomessens terapi, akupunktur, polaritets terapi, kraniosakral terapi, reiki och kristall terapi.

Negativ indikation: För människor som tar på sig skulden för allting! Positiv möjlighet: Sinne för proportioner, visst mått av självkritik!

Pine förknippas ofta med ånger och förlåtelse. I ett negativt tillstånd håller man envist fast vid sin skuld. Pine karaktären kan plågas av skuld för något som nyligen hänt, som tex att denne glömt att stänga fönstret så att undulaten kommit åt att flyga ut. Eller så har dennes kval sina rötter i en uråldrig, omedveten, arketypisk skuld (som kan gå tillbaka ända till arvssynden och Adam och Eva. Pine är antagligen i likhet med Holly, ett av de mest existentiella mänskliga tillstånden och är inte alltid så lätta att upptäcka vare hos sig själv eller andra människor.

Möjlighet till positiv förändring med Pine

Erkänner och accepterar begångna misstag och lämnar dem bakom sig. Upplever en äkta ångerkänsla istället för skuld och kan glömma och förlåta. En djup förståelse för vad det innebär att vara människa (inte minst i känslomässigt avseende). Kan axla andra medmänniskors bördor men bara när det är meningsfullt och med balans. Tålmodig, ödmjuk och anspråkslös och inser att alla är vi ett resultat av kärlek med ett självklart existens berättigande.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt). Förpackning glasflaska 10 ml roll-on.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!