0

RED CHESTNUT Blomessens

I lager.

249 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Red Chestnut

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder. Hit hör exvis homeopati, blomessens terapi, akupunktur, polaritets terapi, kraniosakral terapi, reiki och kristall terapi.

Negativ indikation: Överdriven omsorg om andra! Positiv möjlighet: Förmåga att skilja mellan jaget och andra!

I grunden är ett negativt Red Chestnut tillstånd med överdriven omsorg och oro för andra med starka emotionella bindningar till nära och kära. Oroar sig för andras säkerhet (barns, partners) men inte för sin egen och tar på sig enorma "huvudbry" för andras problem. Lever sig in i andras liv som om det vore dennes eget och förväntar sig ofta att något hemskt har hänt vid varje avvikelse från dagliga rutiner. Alltid rädd för att det värsta har hänt eller kommer hända och när allt ändå är i sin ordning, ägnar hon/han sig åt att föreställa allt negativt som kunde ha hänt. Har en "oavklippt" bindning till en närstående och uppmanar ständigt sina nära och kära till försiktighet. 

Möjlighet till positiv förändring med Red Chestnut

Potential till förmåga att i svåra situationer utstråla trygghet, hälsa och mod till hjälp för andra och sig själv. Kan leda andra och påverka dem positivt och behåller fysisk och psykisk fattning och lugn i akuta situationer. Inser att tankens kraft med dess mönster av energi kan användas till helande och medvetande förändring genom att omvandla negativa tankar till positiva. Och framkallar sitt inre ljus som skydd för sig själv och sina nära och kära, vilket skapar känslor av trygghet och harmoni. Tänker och känner alltid att allt ordnar sig till det bästa!

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt). Förpackning glasflaska 10 ml roll-on.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!