RED CHESTNUT Blomessens

  • 298 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Red Chestnut (aesculus carnea)Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas


I lager.
Dela

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Red Chestnut (aesculus carnea)

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder.

BLOCKERANDE INDIKATIONER OCH OBALANSER

* Överdriven omsorg och oro för andra. * Stark emotionell bindning till nära och kära. * Oroar sig för andras säkerhet men inte för sig själv. * Tar på sig enorm huvudbry för andras problem. * Lever sig in i andras liv som om det vore ens eget. * Är omedelbart inställd på att något fruktansvärt måste ha hänt om någon är lite försenad. * Rädd för att också mycket obetydliga symtom hos en medmänniska tyder på någon allvarlig sjukdom. * Om allt är i sin ordning ägnar man sig åt att föreställa sig vilka negationer som kunde ha skett. * Har oavklippt navelsträng till någon närstående. * Uppmanar ständigt barnen till försiktighet.

POTENTIAL TILL POSITIV FÖRÄNDRING

* Förmåga att i svåra situationer utstråla trygghet, hälsa och mod till hjälp för andra. 

* Leder andra och påverkar dem positivt. 

* Bibehåller fysisk och psykisk fattning i nödlägen. 

* Inser att tankens kraft med dess mönster av energi kan användas till helande och medvetande förändring genom att omvandla negativa tankar till positiva. 

* Och framkallar sitt inre ljus som skydd för sig själv och sina nära och kära, vilket skapar känslor av trygghet och harmoni. 

* Tänker och känner att allt ordnar sig till det bästa.


Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!