0

VERVAIN Blomessens

I lager.

249 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Vervain (verbena off)

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder. Hit hör exvis homeopati, blomessens terapi, akupunktur, polaritets terapi, kraniosakral terapi, reiki och kristall terapi.

Negativ indikation: Överdriven entusiasm och idealism! Positiv möjlighet: Självständighet och avspändhet!

Vervain hänför sig till självdisciplin och självbehärskning. I negativt tillstånd riktar personen sin vilja starkt utåt och slösar bort sin energi. Vervain personligheten besjälas  v en inre glöd - oftast av en positiv idé - som fyller hela deras väsen. De finner ingen frid innan de övertygat alla i sin omgivning. Det är välgörenhets organisationens ordförande som inte drar sig för att offra privatliv, fritid och nattsömn för den goda sakens skull. Denna person skulle aldrig ens snudda vid tanken att tacka nej till att hålla ett föredrag, eftersom denne har ständig tjänstgöring och avviker inte mer från sin roll än en skådespelare. Varje person som kommer emot serverar denne en fullfjädrad missions predikan (med mycket växlande framgång).

Möjlighet till positiv förändring med Vervain

I ett positivt Vervain tillstånd har personen övat och lärt sig att bemästra sin rastlöshet och hantera sin energi kärleksfullt och ömt, så att den kommer till användning där den verkligen behövs. Hon/han är hängiven sin uppgift men alltid öppen för andras åsikter och beredd att ändra inställning när det visar sig nödvändigt. Hon/han ser helt enkelt saker och ting i vidare perspektiv, men har kvar sin inre glöd och lyckas därför bättre inspirera och engagera andra. Och mår därmed så mycket bättre själv!

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej  oralt). Förpackning glasflaska 10 ml roll-on.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!