VERVAIN Blomessens

  • 298 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Vervain (verbena off)Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subt


I lager.
Dela

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Vervain (verbena off)

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder.

BLOCKERANDE INDIKATIONER OCH OBALANSER

* I sin iver att befrämja den goda saken utövar man rovdrift på sina krafter och blir retlig och fanatisk. * Brinner för sin idé och vill få med sig så många som möjligt. * Orättvisor får raggen att resa sig på ryggen. * Intensiv, slår över, vill göra allt till hundrafemtio procent. * Impulsiv, idealistisk intill missionerande. * Uppskruvad, alltid redo, ständig beredskap att störta iväg och göra en insats. * I överdriven iver börjar man säga hur folk ska göra, man handlar i deras ställe och försöker på allt sätt påtvinga dem sin lycka. * Av omvändelse nit kör man över andra människor som en pansarvagn och tröttar sålunda ut dem. * Så entusiastisk att sälja sin idé att man slår över gränsen och gagnar därmed inte alls sin sak. * Driver sin sak till döds, helt fanatisk. * Kastar sig upp på barrikaderna i en rättmätig vrede för en god sak. * Pressar sig till sista blodsdroppen för att orka vidare, fastän krafterna sinat och man är helt utmattad. * Är retlig och nervös, börjar klättra längs väggarna om inte allt går efter noter. * Ofta senig och spänstig, snabb i tal och rörelser. * Så uppskruvad inombords att man överhuvudtaget inte förmår koppla av, ofta spänningar i muskler, ögon, hållning. * Överaktiva barn med svårigheter att slappna av och somna på kvällarna.

POTENTIAL TILL POSITIV FÖRÄNDRING

* Man redovisar sin åsikt men ger också andra möjlighet att komma fram med sina åsikter. 

* I en diskussion låter man sig emellanåt övertygas av andra. 

* Ser saker i vidsträckt perspektiv. 

* Hanterar den energi man har ömt och varsamt så att den kan användas där den behövs. 

* Fackelbärare som inspirerar och lätt får med andra. 

* Har kvar sin inre glöd som vidarebefordras till intresserade människor i ödmjukhet och lyckas därför bättre med att inspirera andra och mår därmed så mycket bättre själv.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!