GORSE Blomessens

  • 298 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Gorse (ulex europaeus)Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för sub


I lager.
Dela

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Gorse (ulex europaeus)

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder.

BLOCKERANDE INDIKATIONER OCH OBALANSER

* Utan hopp och fullständigt förtvivlad med en uppgiven känsla av att ingenting längre lönar sig. * Förmår inte acceptera sitt eget öde. * Vågar inte längre hoppas på någon förändring. * Nedstämd, resignerad, ansatt av en inre trötthet. * Ingen kraft att börja med något nytt. * Ger upp och börjar hoppas på yttre under. * Man låter sig övertalas av familjen att pröva på nya behandlingar fastän man själv gett upp hoppet om bättring. * Minsta bakslag blir en djup besvikelse. * Man har ofta som barn lidit av någon kronisk sjukdom eller vuxit upp med en kroniker.

POTENTIAL TILL POSITIV FÖRÄNDRING

* Man är övertygad om att allt kommer att ordna sig på bästa sätt till slut. 

* Man förmår ändra inställning till sin hopplösa situation och accepterar sitt öde. 

* Man erkänner att hopplöshet bara hindrar tillfrisknandet och att alla måste bära sina bördor i livet. 

* Man vet att man aldrig ska säga aldrig och fortsätter därför att hoppas. I lindrigare fall får man nytt hopp om att bli frisk och har i och med det redan tagit första steget på bättringsvägen. 

* Inser att hoppet är en positiv energi som breddar vägen till helande och att varje dag är en möjlighet att infria den energin.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!