0

GORSE Blomessens

I lager.

249 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Gorse (ulex europaeus)

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder. Hit hör exvis homeopati, blomessens terapi, akupunktur, polaritets terapi, kraniosakral terapi, reiki och kristall terapi.

Negativ indikation: Känslor av att det inte är någon idé att försöka! Positiv möjlighet: Hoppfullhet!

Gorse representerar hoppet! I ett negativt tillstånd har man förlorat allt hopp. Många människor i negativt Gorse tillstånd har lidit och lider av någon kronisk sjukdom. De har prövat på otalaiga behandlingar men utan framgång och läkarna har låtit förstå att det egentligen inte finns något botemedel. Gorse personligheten har en känsla av att hon/han löpt linan ut och är färdig att ge upp. För att vara familjen till lags, går denne med på ytterligare försök med den ena eller andra kuren, men innerst inne har hon/han för länge sedan slutat att hoppas. Och det är ett mycket negativt mentalt tillstånd!

Möjlighet till positiv förändring med Gorse

Potential till positiva tankar om att allt kommer att ordna upp sig på bästa sätt till slut. Man förmår ändra inställning till sin hopplösa situation och accepterar det nödvändiga arbetet med att fortsätta söka efter den helande vägen. Och erkänner för sig själv att känslor av hopplöshet bara är ett hinder för att bli friskare och att man aldrig ska säga "aldrig" och fortsätter därför med att hoppas. Man skapar nytt hopp om att blir friskare och helare och har i och med det redan tagit det första steget på bättringsvägen. Inser att hoppet är en positiv energi som breddar vägen till helande och att varje dag är en möjlighet att infria den energin.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt). Förpackning glasflaska 10 ml roll-on.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!