HOLLY Blomessens

  • 298 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Holly (ilex aquifolium)Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för su


I lager.
Dela

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Holly (ilex aquifolium)

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder.

BLOCKERANDE INDIKATIONER OCH OBALANSER

* Känslor av svartsjuka, misstroende, hat och avund på olika plan. * Ett förhärdat hjärta. * Man är olycklig, otillfredsställd och frustrerad, men vet inte riktigt varför. * Känslor av hat och avund. * Svartsjuka, misstroende, hämndbegär. * Skadeglädje. * Rädd för att bli bedragen. * Råkar ofta ut för missförstånd, klagar på andra. * Ser lätt något negativt i det mesta. * Misstänksam, lättsårad och kränkt. * Inre förakt för andra människor. * Raseri, ilska, plötsliga vredesutbrott, som inte minst hos barn kan ta sig handgripliga uttryck.

POTENTIAL TILL POSITIV FÖRÄNDRING

* Lever i inre harmoni och utstrålar kärlek. 

* Djup förståelse för människors känsloliv. 

* Förmåga att glädja sig över andras framgångar också om man själv har det dåligt. 

* Uppfattar de övergripande, universella sammanhangen och inser sin plats i dem. 

* Inser det viktiga i att stimulera sitt eget inre ljus och bejaka kärlekens energi i allt man möter. Och förstår det viktiga i att denna energi måste få verka mer i världen och att det börjar med denne själv. 

* Bejakar tankar och känslor som förmedlar kärlek och tänker; Jag älskar och blir älskad. 

* Och inser att alla är vi delaktiga i kärlekens energi bara vi öppnar dörren till vårt inre ljus och bejakar sanningen att det är så.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!