0

HOLLY Blomessens

I lager.

249 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Holly (ilex aquifolium)

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder. Hit hör exvis homeopati, blomessens terapi, akupunktur, polaritets terapi, kraniosakral terapi, reiki och kristall terapi.

Negativ indikation: Vid svartsjuka, hat och misstänksamhet! Positiv möjlighet: Kärleksfullhet, ödmjukhet och tolerans!

Holly personligheten i det negativa tillståndet bär på känslor av svartsjuka, hat och avund på olika plan. Denne upplevs ha ett förhärdat hjärta och är olycklig, otillfredställd och frustrerad (men vet inte riktigt varför). Rädd för att bli bedragen och råkar lätt ut för missförstånd. Klagar gärna på andra och ser något negativt i det mesta. Denne är misstänksam, lättsårad och känner sig ofta kränkt med ett inre förakt för andra människor.

Möjlighet till positiv förändring med Holly

Potential till att leva i inre harmoni och utstråla kärlek. En djupare förståelse för människors känsloliv och en förmåga att kunna glädja sig över andras framgångar (även om man själv har det dåligt). Och uppfattar lättare de övergripande universella sammanhangen och ser sin egen plats i dem. Inser det viktiga i att stimulera sitt eget inre ljus och bejaka kärlekens energi i allt man möter. Och förstår det viktiga i att denna energi måste få verka mer i världen och att det börjar med denne själv. Bejakar tankar och känslor som förmedlar kärlek och säger; "Jag älskar och blir älskad!" Och inser att alla är vi delaktiga i kärlekens energi bara vi öppnar dörren till vårt inre ljus och bejakar sanningen att det är så.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt). Förpackning glasflaska 10 ml roll-on. 

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!