0

HORNBEAM Blomessens

I lager.

249 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Hornbeam (carpinus betulus)

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder. Hit hör exvis homeopati, blomessens terapi, akupunktur, polaritets terapi, kraniosakral terapi, reiki och kristall terapi.

Negativ indikation: Svårigheter att möta en ny dags arbete! Positiv möjlighet: Stärker tron på att klara av saker!

Hornbeam hänför sig till inre livskraft och andlig fräschör. I negativt tillstånd känner man sig trött (som en urlakad  sill), andligt ur slag och bottenlöst utmattad. Den trötthet som Hornbeam personligheten känner (tillfällig eller kronisk), är en form av  utmattning som uppstår av ensidig mental belastning, utan tillräcklig motvikt på andra plan. Känner sig själsligt utmattad efter lång tid av rutinarbete som inte ger någon utvecklande stimulans. Känner sig tröttare när man stiger upp än när man gick och la sig. Ostimulerad!

Möjlighet till positiv förändring med Hornbeam

Potential till en "sprakande" livsgnista med klara tankar och en förmåga att hålla huvudet kallt och sugen på omväxling. Känner sig trygg i förvissningen att denne klarar av sina nya uppgifter, även om de till en början kan kännas övermäktiga. Bryter rutinen och rör på sig utan prestationskrav. Ger efter för spontana infall och vågar pröva. Och om så känns nödvändigt kan ta steget att byta miljö. Känner sig pigg och vaken och gör det som roar och skapar mer inspiration. Inser att man klarar detta med hjälp av sin nya kraft i glädje och vishet från sitt inre och högre jag.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt). Förpackning glasflaska 10 ml roll-on.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!