0

OAK Blomessens

I lager.

249 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Oak (quercus robur)

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder. Hit hör exvis homeopati, blomessens terapi, akupunktur, polaritets terapi, kraniosakral terapi, reiki och kristall terapi.

Negativ indikation: För utbrända människor som kämpar på! Positiv möjlighet: Kraft, uthållighet, ökad kroppsmedvetenhet!

Oak personligheten har glömt att det inte bara är prestationer, triumfer och framgångar, som gör livet värt att leva och att det är de subtilare, mer lekfulla och känsliga stunderna, som ger ny kraft i kampen. Unnar hon/han sig inte dessa skapande pauser, förtvinar dennes inre och blir allt kargare och fattigare. Hon/han kan visserligen fortsätta att arbeta, men inte med själ och hjärta. Uthålligheten blir ett självändamål och personligheten en prestations robot, som automatiskt snurrar vidare tills den naturliga utnötnings gränsen kommer emot. Då kan hon/han drabbas av en plötslig sjukdoms attack, nervsammanbrott eller mental kollaps. Om hon/han är mycket viljestark kan denne också bli stel och orörlig i kroppen.

Möjlighet till positiv förändring med Oak

Potential till energin av att vara uthållig, tillförlitlig, stark, bestämd och förnuftig. Bli uppseende väckande stresstålig och övervinner vidrigheter och motgångar i livet med mod och uthållighet. Biter inte alltid ihop tänderna och fortsätter, utan gör emellanåt precis som det faller henne/honom in (kastar loss och lever loppan) - och unnar sig att vara lat. Inser att ur glädjen föds kraften! Anammar principen att jag klarar det för att jag får vägledning och ur mina dolda källor flödar energin till.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt). Förpackning glasflaska 10 ml roll-on.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!