OAK Blomessens

  • 298 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Oak (quercus robur)Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil


I lager.
Dela

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Oak (quercus robur)

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder.

BLOCKERANDE INDIKATIONER OCH OBALANSER

* Den utmattade kämpen som tappert och oförtröttligt fortsätter kampen och aldrig ger upp. * Plikttrogen, tillförlitlig, seg. * Har en tendens att överanstränga sig och blir då försagd och nedslagen inombords. * Fullständigt utmattad och slutkörd men klagar aldrig. * Visar en nästan övermänsklig uthållighet och ett tålamod som gummi elasticum. * Oförtröttlig och envis i sina strävanden, ger aldrig någonsin upp. * Stretar tappert på genom alla svårigheter utan att förlora hoppet. * Fortsätter ofta av ren och skär pliktkänsla. * Hjälper dessutom till att bära andras bördor. * Tystar ner sitt naturliga behov av vila. * Noga med att trötthet och svaghet inte syns utåt. 

POTENTIAL TILL POSITIV FÖRÄNDRING

* Uthållig, tillförlitlig, stark, bestämd och förnuftig. 

* Uppseende väckande stress tålig. 

* Övervinner vidrigheter och motgångar i livet med mod och uthållighet. 

* Biter inte alltid ihop tänderna och fortsätter utan gör emellanåt precis som det faller hen in, med andra ord kastar loss och lever loppan och unnar sig att vara lat. 

* Inser att glädjen föds ur kraften från sitt inre ljus. 

* Anammar principen att jag klarar det för att jag respekterar mig själv och mina behov av vila och återhämtning.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!