Homeopati & Energimedicin Steg 1 (introduktion)

  • 2 995 SEK

En spännande introduktions kurs i homeopati och energimedicin!E-KURS PÅ DISTANS OM HOMEOPATI OCH ENERGIMEDICIN FÖR BÅDE KVINNOR OCH MÄN - UNG SOM GAMMAL!En spän


I lager.
Dela

En spännande introduktions kurs i homeopati och energimedicin!

E-KURS PÅ DISTANS OM HOMEOPATI OCH ENERGIMEDICIN FÖR BÅDE KVINNOR OCH MÄN - UNG SOM GAMMAL!

En spännande kurs för dig som vill förbättra din hälsa med naturlig egenvård eller arbetar som terapeut och vill ha energimedicinen som ett säkert komplement i din verksamhet!

Du vet väl om att du är en energivarelse? Och att ditt energiflöde är ett avancerat informationssystem som bestämmer över ditt välbefinnande, din hälsa och dina prestationsnivåer!

När du är i optimal balans har du fritt flödande energi och du känner det som ett maximum av välbefinnande. När du är i kaos, kris eller befinner dig i bristsituationer, då blir ditt känsliga energisystem blockerat och energin minskar sitt flöde i samma omfattning. Du blir trött, nedstämd och tömd på energi som i förlängningen också kan medföra sjukdom.

Men energin går att påverka. Många av de vanligaste hälso- och stress problemen kan lösas och sjukdomar förebyggas genom att frigöra energiflödet och öka självläknings potentialen med energimedicinsk terapi och en ökad medvetenhet. Homeopatiska energimediciner och naturliga hälsomedel som näring stöder din egen självläkning, medan många konventionella läkemedel verkar symptom dämpande och undertrycker istället dina naturliga funktioner.

Homeopatiska energimediciner är helt ofarliga och biverkningsfria och har använts av människor världen över sedan flera hundra år tillbaka. Deras aktiva verkan bygger på våra metafysiska energier och påverkar våra känslor, sinnesstämningar och fysiska kroppsenergier. Och hjälper oss att återfå balans och harmoni genom att stimulera vår egen förmåga till självläkning.

Huvudlärare: Homeopaten och healern Pär Wahlström

Detta är en introduktions kurs som på ett lättfattligt sätt leder fram till  kunskap om olika behandlingar som kan användas genom beaktande av mentala och fysiska symtom, indikationer och olika karaktärsdrag!

Med behandlingsråd vid blåskatarr, försenad eller utebliven mens, kraftig mens, ökad mens, smärtsam mens, premenstruellt syndrom, sparsam mens, klimakteriet och övergångsåldern, benskörhet (osteoporos), sömnproblem, acne rosacea, besvär med torra slemhinnor, inkontinens, mentala besvär, trötthet och utbrändhet, kroniskt trötthets syndrom, utmattning, matintolerans, fetma, känslomässiga obalanser, ångest, alkoholmissbruk, nervositet och oro, koncentrations problem, dåligt självförtroende, depression och nedstämdhet, känslor av rädsla och fruktan, sorg, panik, humörsvängningar, fobier, tvångsföreställningar, generad och försagd, stress, upphetsning och irritation etc., etc.

Dessutom med behandlingsråd vid förkylning och influensa, huvudvärk och migrän, spänningshuvudvärk, dålig andedräkt, luftrörskatarr och hosta, onormala väderspänningar, förstoppning, halsbränna, magsår, illamående och kräkningar, diarré, hemorrojder och irriterad tarm, akne och kvisslor, allergiska utslag, eksem, klåda och hudirritation, rygg- och muskelbesvär, vårtor, reumatism, åderbråck och högt blodtryck.

Med en praktisk och effektiv introduktion till EFT - Emotional Freedom Technique:

"När befrielse från negativa känslor leder till djupgående läkning".

Användbar för alla typer av problem som smärttillstånd, rädslor och fobier, ilska, allergier, begär och beroenden, andningsproblem, viktminskning, högt blodtryck, oro och ångest, relations problem, trauman, kvinnoproblem, depression, barns beteende problem, allvarliga sjukdomar (från migrän till cancer).

Och en introduktion till POSITIV TANKERAFT relaterat till "lagen om attraktion" som stöd för en ännu effektivare läknings process.

Med andra ord en spännande introduktion av homeopatins och energimedicinens fascinerande värld!

Kursen kostar SEK 2995.- och studieplanen omfattar på deltid ca 3-6 månader beroende på hur snabbt du väljer att läsa den. Under studietiden kan du närhelst du har behov av det maila oss med ev frågor som dyker upp och du får svar samma dag eller senast dagen därpå (lite beroende på hur vår arbetssituation ser ut). Boken MÅ BÄTTRE TILL KROPP & SJÄL erhåller du också samt 6 kompendium (fördelat på 4 delar) med ingående beskrivningar av behandlingar med frågeställningar och svarsuppgifter som insändes för rättning via email. Efter avslutad kurs erhålles intyg/diplom.

Kursstart gäller från den dag du betalt kursavgiften och du har max 12 månader på dig att slutföra den. Allt material sänds till dig digitalt. Kursanmälan är bindande. Delbetalning sker månadsvis med start räknat från datumet för din första betalning.

Varmt välkommen att ta del av denna spännande kurs som kan förändra ditt och andras liv till mer hälsa och välmående!

OBEGRÄNSAD MAIL SUPPORT! När du läser denna ekurs har du tillgång till obegränsad mailsupport med läraren! Allt för att du på bästa sätt ska förstå och tillgodogöra dig studiematerialet och använda de nya kunskaperna!

Så här säger några som läst ekursen!

"Jag känner mig starkare mentalt efter att ha genomgått homeopati utbildningen. Tack så väldigt mycket för att det fungerat så bra under studietiden!"

Märta Selin, Sundsbruk

Vill gärna delge min erfarenhet och upplevelse av mitt konstitutions medel Phosphorus som jag hittat fram till under kursen:

”Tar detta i förebyggande syfte”…., tänkte jag. I början sov jag hur mycket som helst, lite trist att lägga sig kl 20 (i regel hemma från jobbet kl 18.30). Ont i öronen, mensvärk (trots att jag inte har någon mens längre, 61 år). Finnar, tryck över bröstet, vibrations anfall inuti på morgonen och allmän ”tonårsyra” i kroppen. Utrensning som vid fasta eller detox. Kändes som om jag skulle igenom olika faser. Gjorde ett uppehåll under 2 veckor då jag var utomlands. Hemkommen fortsatte jag med mina piller. Ej lika trött, 6-8 tim med sömn räcker, helt okej i öronen, bättre hörsel, luktsinne, varma händer och fötter. Sista två veckorna ingen trötthet överhuvudtaget. Alltid haft god hörsel och luktsinne, visste inte att det avtagit, men nu återigen perfekt. Inom mig ett otroligt lugn och jag som alltid haft iskalla fötter och lätt  frusit om händerna, är nu varm och go i hela kroppen. Alltid haft mycket lågt blodtryck (typ 90/50) som nu är helt perfekt 110/80.

Dagmar Jonsson, Mölndal

"Jag  tackar varmt för denna härliga kurs som gett mig stora insikter! Har gått denna för Pär och är mycket nöjd med den i sin helhet. En  fantastisk kurs på många sätt, bra redovisnings övningar och fin stöttning på vägen. Jag rekommenderar kursen till alla som har intresse för homeopati!"

Susanne Hellman, Rimforsa

"Det  här har varit otroligt lärorikt och intressant och är nästan lite ledsen över att kursen nu är slut! :-)  Jag tackar för denna tid! Tacksam!"

Diane Bengtsson, Ängelholm

"Jag vill gärna ge kursen full poäng för dess lättförståelighet och lättillgänglighet. Bra bemötande från lärarna och bra feedback på inskickade svarsuppgifter. Bra upplägg med mycket lärdom på ett logiskt sätt (användbar även för dem som inte arbetar som terapeuter). Dessutom bra att den går att läsa på distans!"

Susanne Borg, Sundborn

"Jag är väldigt nöjd med kursen som jag tycker ha gett mig en bra grund och lärdomar om homeopatin som energimedicin. Superbra! Tusen tack!"

Åsa Lewin, Hultsfred

"Vill tacka för en oerhört intressant och lärorik utbildning. Den har gjort min karantän mycket lättare. Tusen, tusen TACK!!"

Lotta Otterdahl, Osby