Homeopati & Energimedicin Steg 2

  • 2 995 SEK

Naturliga, säkra och effektiva sätt att lindra fysisk och emotionell stress!Detta är fortsättnings kursen som tar upp ett av de mest vanliga orsakerna till att


I lager.
Dela

Naturliga, säkra och effektiva sätt att lindra fysisk och emotionell stress!

Detta är fortsättnings kursen som tar upp ett av de mest vanliga orsakerna till att människor mår dåligt idag, nämligen NEGATIV STRESS - både inre och yttre!

En stress som skapar både ångest, skuldkänslor, skam, nedstämdhet och depression, trötthet och utbrändhet, nervositet och oro, okontrollerade humörsvängningar m.m.

Med förlust av energi och livskraft som en följd och som ofta resulterar i negativa besvär och sjukdomar och sämre immunförsvar som ger mindre skydd för de negativa effekterna av att inte trivas med livet!

Vi utsätts och bombarderas varje dag med emotionell och fysisk stress som påverkar oss både medvetet och omedvetet.

Och denna ekurs lär dig hur du på ett naturligt sätt kan använda energimedicinen för att behandla och lindra symtom och negativa indikationer utan risk för biverkningar.

Kursen är upplagd på ett tydligt och engagerande sätt och erbjuder en introduktion till energimedicinens användande för behandling av symtom och indikationer vid fysisk och emotionell stress. Med mycket fokus på specifika emotionella tillstånd eller fysiska orsaker som resulterar i stressen.

I kursen får du lära dig flera homeopatiska behandlingar med tydliga instruktioner om hur man väljer den lämpligaste lösningen. Med ett omfattande avsnitt som beskriver varje åtgärd i detalj och hur varje indikation ger en tydlig bild av vem som ska använda den, hur och varför.

Kursens upplägg gör det lätt att förstå vad som är viktigt att tänka på för att få till en så säker och effektiv behandling som möjligt av effekterna av (särskilt inre stress) när som helst i livet, från barndom till ålderdom.

Kursen kostar SEK 2995.- och studieplanen omfattar på deltid ca 3-6 månader beroende på hur snabbt du väljer att läsa den. Under studietiden kan du närhelst du har behov av det maila oss med ev frågor som dyker upp och du får svar samma dag eller senast dagen därpå (lite beroende på hur vår arbetssituation ser ut). Kursen är uppdelad på 6 kompendium med ingående beskrivningar av behandlingar med frågeställningar och svarsuppgifter som insändes för rättning via email. Efter avslutad kurs erhålles intyg/diplom.

Kursstart gäller från den dag du betalt kursavgiften och du har max 12 månader på dig att slutföra den. Allt material sänds till dig digitalt. Kursanmälan är bindande. Delbetalning sker månadsvis med start räknat från datumet för din första betalning.

Varmt välkommen att ta del av denna spännande kurs som kan förändra ditt och andras liv till mer hälsa och välmående!

OBS! För att du ska kunna tillgodogöra dig denna ekurs på bästa sätt bör du ha förkunskaper motsvarande vår grundkurs Steg 1 av Homeopati & Energimedicin!