Magikern Kärlekens Magi

  • 129 SEK

LÄS BOKEN SOM KAN INSPIRERA TILL MIRAKEL I DITT LIV! OCH SE VAD VILLKORSLÖS KÄRLEK KAN BIDRA MED!Har du någon gång hört eller känt av din egen inre röst, men in


I lager.
Dela

LÄS BOKEN SOM KAN INSPIRERA TILL MIRAKEL I DITT LIV! OCH SE VAD VILLKORSLÖS KÄRLEK KAN BIDRA MED!

Har du någon gång hört eller känt av din egen inre röst, men inte vågat tala med någon om det? Har du någon gång känt känslan som om nu gjorde jag ju tvärtemot vad min magkänsla egentligen signalerade? GRATTIS!  Då har du förmodligen hittat rätt! Låt den kunskap som boken förmedlar bli början på ditt nya liv med mer hälsa, gjädje och lycka i din vardag. Tillsammans med din rätta identitet - nämligen din SJÄL.

Detta är en spännande berättelse om en stark andlig upplevelse som bygger på en sann händelse. Den handlar om tre män i fyrtioårsåldern som är kompisar sedan ungdomen och som träffas på Visingsö över en långhelg. Här möter de en vis gammal man som de senare börjar kalla för MAGIKERN. Under några intensiva dagar får de här en spännande dialog om livet och dess magiska innebörd, samtidigt som MAGIKERN också praktiskt demonstrerar krafter för dem som de aldrig någonsin kunnat föreställa sig.

Den vise mannen är en ljusvarelse upplyst av Gud och Skapelsen. Hans uppdrag är att förmedla denna kärleksfulla visdom och kraft till dessa män. Och på ett ödmjukt och vänligt sätt visa dem att det finns en annan värld än den de bara ser med sina fysiska ögon. Han förevisar dem skapelsens yttersta och grundläggande kraft - nämligen villkorslös kärlek. Och dess koppling och samhörighet med deras själsliga och enskilda inkarnation. Boken är ett måste för dig som är nyfiken på din egen andlighet och funderar över varför du lever här.

Den är attraktiv för många sökande människor då den tar upp de för oss ofta dolda sammanhangen, de osynliga mönster som binder oss samman i våra relationer och i vidare bemärkelse - våra s.k. ödesmönster. Sammantaget tillhandahåller boken en fyllig beskrivning av gammal esoterisk (hemlighållen) kunskap för den moderna sökaren.

Författare: Pär Wahlström

Finns även som inbunden pappersbok och kan beställas direkt från tryckeriet - KLICKA HÄR!

Så här säger några som har läst!

Bokens framställningsform, där en grupp människor med existentiella frågor samlas kring mästaren, "Magikern", och där denne med psykologisk flexibilitet bemöter de olika frågorna med precist utmejslade klokskaper och illustrerande fördjupningar, är klassisk när det gäller texter med didaktiska - lärande - syften; vi behöver bara tänka på Platons dialoger, eller hur inslag i de kristna evangelierna är uppbyggda, liksom dialogpartierna mellan Buddha, den upplyste, och hans lärjungar. Det går även att med Magikern associera till modernare nyandlig litteratur som Gary Renards Bortom universum (2006) och, i viss mån, till brasilianaren Paulo Coelhos verk, som dock har en tydligare romanform. Magikerns fördelar ligger bland annat i att den utspelar sig i svensk miljö, bl.a. på Visingsö, och att karaktärerna runt Magikern har  vad vi brukar kalla typiska svenska drag, vilket kan underlätta identifikationen hos inhemska läsare. Här finns också ett lättflytande språk, med betoning på det talade ordet.

Gunnar-Martin Aronsson 
Seminarieledare & Livscoach (välkänd lärare och förespråkare för lagen om attraktion The Secret Hemligheten)

Det  här är en av de bästa böcker jag läst. För mig som länge funderat över livets mening så har denna bok givit mig en viss logisk förklaring till  varför vi lever här. Ingen kan ge det definitiva svaret på frågan, men denna bok ger en kärleksfull insikt som skapar livslust.

Magnus Carlsson

Til sidst en letlæselig bog om livets dybe gåder af ubetinget kærlighed i fokus. Jeg kan anbefale denne bog. Meget godt!

Ingelise Andersen

Detta är boken jag alltid vill ha med mig för att kunna återvända och läsa ur när jag känner behov för att lära mig mer om min egen förmåga till kärleksfull insikt. Bokens budskap påminner mycket om den så populära "lagen om attraktion" och hur våra tankemönster skapar vår identitet.  Jag är jättenöjd med den!

Gunilla Svensson

Mycket intressant och läsvärt. Tack snälla för att du delar med dig!

Inger Säther

Med en gång fastnade jag för boken och kom in i handlingen eftersom den utspelar sig på en plats jag känner till. Jag tycker om sättet som boken är skriven på. Och handlingarna, diskussionerna och tankarna som kommer fram ger mig funderingar och "aha" upplevelser. Så jag är mycket glad över att jag fått läsa den!

Yvonne Pettersson

Tack för att jag fick möjligheten att läsa din bok Magikern. En spännande bok som jag sträckläste i ett svep, så nu måste jag läsa om den en gång till. Boken är mycket lättläst och intressant. Böcker av det här slaget är bra på det viset att ju fler gånger man läser dem, desto mer nya saker hittar man och börjar reflektera kring. Jag fick många tankar då jag läste boken, speciellt om inkarnationer. Hade inte en aning om hur det fungerar, men jag fick reda på en del.

Katarina Lindholm

Du och din bok kom in i mitt liv när jag faktiskt tappat tilliten nästan helt. Upplevde vanmakt inför mitt liv, ja inte inför mig själv, utan inför livet. Med din bok så fick jag en förklaring till varför saker och ting ser ut som de gör. Jag har funderat väldigt mycket på just detta, varför mitt liv är så tungrott, trots att jag de sista 26 åren har gjort så stora framsteg med mig själv. Men när det gäller försörjning och relationer (till min ursprungs familj) har jag jobbat i motvind eller trampat i tuggummi. Då jag lovade att jobba åt min kärlekskraft/Gud så har jag upplevt mig övergiven av honom, då allt jag gör blir tokigt. Men tack vare dig/boken så kan jag se mitt liv i ett större perspektiv. Inte bara att jag vänt riktning i detta liv, jag kan ha "skit" med mig sedan tidigare liv, men med att acceptera det så försvinner vanmakten.

Birgit Sjögren

Ja boken var väldigt fängslande och bra skriven och jag sträck läste ut den, kunde inte släppa den.....vilken fantastisk möjlighet ni fick till  ett andligt vaknande.....att de kan i kläda sig fysisk kropp när dom besöker oss hade jag ingen aning om. Vilken fördel att ni var tre personer som upplevde allt...då fick ni ju bekräftelse på att det ni sett var sant ...att det inte bara var fantasi. Kort sagt det var en fantastisk bok som du kan vara stolt över, vid flera tillfällen kom det tårar ner för min kind! Den innehöll mycket kärlek och värme .....TACK  för att jag fick läsa den! Kramar Tony! 

Tony Fagerström 

Boken blir en gåva till alla som öppnar den… lättförstålig och lättillgänglig… den öppnar sinnen och man får lust att prova själv… det är lätt att få kontakt med sitt högre jag och skapelsens ljus tack vare det du skriver…jag har bara läst den en gång än… ska snart läsa om den…  jag är övertygad om att jag lär nytt varje gång och nu när vet jag vad den innehåller behöver jag inte skynda läsningen. Det gick förresten inte att skynda den men det växte en otålighet hos mig för jag ville veta mer… Magikern är en härlig figur… han finns ständigt närvarande och  jag känner närheten nu tack vara boken… den gav mig oerhört mycket… den öppnar hjärtat och jag tror alla som läser berörs. Alla har inte lika lätt att ta till sig men ändå… de som läst har fått ett frö som såtts i deras hjärtan.. att de inte kan ta allt än beror inte på boken utan på  den egna utvecklingen… fy vad jag låter pompös men… alla är vi på väg.. du skriver det i boken vi har levt olika många liv… därav kan det komma skiftande reaktioner.....

Gunnar Alexandersson

En fantastiskt bra bok! Jag kunde inte sluta läsa den och fick en varm känsla i bröstet av den kärlek som förmedlades av denne vise man. Jag kommer läsa den många gånger när jag behöver tillföra mig själv kärleksfull energi och kraft.

Stina Lorentzon

Jag kunde inte släppa boken, blev helt fängslad, vill lära mig nu, fort på direkten kände jag. Läser om olika stycken så ofta jag kan och har skrivit ut den så jag har den på skrivbordet. Ska ge den till min dotter också, hon har förmågan att höra och ta emot från andevärlden. Så bra skriven och så mycket du kan och vet! Verkligen bra och lättförståelig...man vill bara läsa mer.....

Anneli B Nilsson

För mig personligen var innehållet i boken inget nytt, men kändes bra att läsa den, fick än en gång bekräftelser på min egen andliga tro, egna tankar om det andliga/guds kärlek. Jättebra med de positiva affirmationerna på slutet, och även beskrivningarna på metoder till avslappning/meditation. Detta är absolut en bok för den som kommit en bit "på väg" och är intresserad av att höja sitt medvetande, komma till insikt...utvecklas och förstå Skapelsens villkorslösa, läkande kärlek. Du har, som jag kan se det, täckt in de det mesta som en "sökare" har frågor om, undrar över.

Doris Lund Juntti

Boken är lättläst och levande och jag blir uppslukad av den kunskap den förmedlar. Önskar jag kunnat vara med i samtalet med den gamle mannen. När jag läst har jag oundvikligen relaterat och reflekterat över mitt eget liv och mig själv. Inom mig har jag en väldigt stark längtan att kunna se klart, utvecklas, expandera och att leva i harmoni. Jag uppskattar dina förslag till kontemplation och särskilt den sista hur man kan rena sig från negativa energier, har jag redan hunnit anamma. Det är faktiskt något jag inte riktigt hittat något bra verktyg för tidigare. Tack för att jag fått förmånen att läsa din bok! Med ljus och kärlek!

Carina Enqvist

Jag slukar just nu din bok......den är sååå fängslande! Jag gillar den verkligen på alla sätt. Den har en annorlunda handling och det gillar jag. All kärlek till dig!

Ingela Trafwernes

Tack Pär för den upplyftande och vägvisande boken. Det är en mycket värdefull bok du skrivit. Särskilt viktig är den i denna tid då det finns gott om rädslor av olika slag. Det är verkligen viktigt att vara medveten om sina tankar och känslor. Med ljus!

Margit Liisa Björk

Jag mådde så bra av att läsa den! Den har blivit som ett ljus för mig i min besvärliga livssituation och jag har den liggande på nattduksbordet så jag alltid har den tillhands. Jag älskar budskapet i den som uppmuntrar till att tänka med kärlek. Tack!

Lotta Eriksson

Boken är fantastisk och jag har skickat den vidare till alla mina nära och kära med en hänvisning till dig som författare!! Boken är magisk och trollbindande och jag känner mig mer kärleksfull då jag läser den. Den är också som en stöttepelare för mig när jag känner att jag behöver landa i vardagen och då jag behöver få perspektiv på saker för att kunna sprida min kärlek på bästa sätt. Du har ett magiskt sätt att skriva på och jag blir som trollbunden av din bok. Du är en fantastisk författare som förmedlar så otroligt mycket härligt i din text. Jag blir alldeles varm när jag läser, vill bara läsa mer och lära mig mer om detta.

Monika Haglund

Vilken härlig bok detta är! Full med kärlek och visdom som läsaren kan ta till sig och använda i sin vardag! Jag tycker mycket om den och kan rekommendera den till alla som vill ha mer kärlek i sitt liv.

Beatrice Johansson

Det jeg kan si nå, er at den er veldig lettlest og fin i sin form. Temaene er jo absolutt aktuelle i dag, og måten du har gjort dette gjennom samtalene i boka,  gjør det mer lettfattelig å se flere sider av samme sak. Jeg tror mange hadde hatt god nytte av å lese dette, særlig de som  er helt ferske innenfor den alternative verden. Selv har jeg jo holdt på en stund, og har gjort mine egne refleksjoner. Allikevel må jeg si at boka en frisk pust inn i min sfære.

Morten Storholm

En fantastisk bok som jag tyckte mycket om, särskilt dialogen mellan den gamle mannen och de tre männen. Jag blev faktiskt helt upprymd av deras samtal om livet och livet efter detta. Jättebra blir mitt omdöme!

Gunnel Isaksson

Det är en mycket intressant bok och den har gett mej väldigt mycket. Som jag redan visste men behöver påminnas om. Jag möter alltid dom rätta personerna som ger mej de budskap jag behöver. Jag jobbar också som Healer och får uppleva det ena miraklet efter det andra. TACK! För att du sände boken i min väg och Tack för att du sprider ljus och kärlek. Många kramar och ljus och kärlek till dej! Du har fått en plats i mitt hjärta. Annelie

Annelie Hedenfeldt

Nu har jag läst ut din bok!! Woow vad den var bra!! Som jag skrivit tidigare så är den för mig trollbindande och magisk! Det har varit en härlig och mycket intressant läsning, jag fick en inre nyfikenhet kring allt du skriver om och ville bara veta mer och mer..! Och tyckte att alla karaktärerna var mycket intressanta också. Du är otroligt begåvad när det gäller att förmedla dina inre tankar och budskap. Jag tar det till mig och är otroligt glad och tacksam för att jag fick din bok!  TACK! Tack så mycket för en underbar läsning som verkligen fick mig att reflektera!! Jag ser fram emot att läsa fortsättningsboken!!

Önskar dig all lycka & kärlek i livet!! Varma kramar/ Monika

Monika Haglund 

Hei!  Akkurat ferdig med din Ebok! Boken var spennende og lett å lese/forstå. Innholdet er for meg kjent fra tidligere, men interessant å lese om hvordan denne kraftfulle og kjærlighetsfulle energien vi alle har tilgang på kan formidles på en enkel måte. Takk for at du ville dele dette! Og takk også for flere tips om å holde forbindelsen vedlike.  Ønsker alt godt og lys og kjærlighet for deg og dine i det nye året!

Britt Ingunn Naesfeldt

Denne boken kan jeg varmt anbefale at man leser :-)) Den er spennende og opplysende, og man klarer ikke å stoppe og lese før boka er slutt.

Alice Kjölerbakken

Jag är så glad över att denna bok kommit att korsa min väg. Har läst den säkert fyra gånger sammanlagt, mest genom att hoppa mellan olika teman då jag känt att jag behövt det. Det är något helande över budskapet i den och man känner den kärleksfulla värme som dess texter förmedlar. Tack!

Birgitta Jonasson

Boken är jättebra!!!! Skulle vilja sträckläsa den men vill att den ska räcka länge...!! :-)

Michaela H

Är absolut den bästa bok jag någonsin läst, stämmer överens med min sanning! Har mycket hjälp utav den!

Josefin D

Just läst Magikern och Kärlekens magi, helt fantastisk och alldeles underbar. Jag har fått så många insikter och förstår bara mer och mer. Rekommenderar boken till ALLA!

Khristina Anderson

Rekommenderar denna bok, varmt verkligen!! Helt suverän, vill bara läsa om och om och om igen!

Josefin

Nu har jag sträckläst boken! Vad ska man säga!? Det finns inga tillfälligheter och allt som sker har en mening. Jag kunde känna igen mig i alla de tre männens historia. Ja, i hela boken. Jag vet att det var meningen att jag skulle läsa den just nu, i den tidpunkt jag befinner mig i livet och på min resa. Jag förstår mycket nu, mera klart!  Jag vet ju inte var det kommer ifrån det du skriver om i boken. Den känns som att den är kanaliserad, fast på ett annorlunda sätt. Allt är så sammanflätat och fantastiskt berättat i den form du skriver. Gick ju inte sluta läsa och det är jag glad för! Underbart att den utspelar sig  på Visingsö också, känns nästan som hemma eftersom jag är från Småland.  Jag kan ta till mig så mycket av det som står och känna igen mig i så mycket så det är nästan lite kusligt, fast så klart inte! Det är fantastiskt! Tusen tack för att du gav mig möjligheten att läsa din bok!  Det är en av de absolut bästa böcker jag läst i detta ämne. Det känns som man får informationen direkt från Gud! Alla som är i personlig, andlig, själslig utveckling borde läsa den! Tusen tack!

Jenny Andersson

Läs den! Eller lyssna på den! FANTASTISK!

Gunilla Steinvall

Tack för din bok! Den hjälper mig faktiskt!! En ångest morgon då jag oroade mig mycket för svaren på undersökningarna hände något märkligt! Jag bad  m hjälp och sedan gick jag ut och satte mig. Då "skrevs" i luften TRO PÅ LIVET!

Ulla N

Tack för att jag fick ta del av denna underbara bok! Kunde inte sluta att  läsa den. I vissa delar skakade hela jag och det kändes som att hjärtat  inte fick plats i kroppen. Tack tack tack!!

Rosvita Zorman