Upplev livet med öppet hjärta - EBOK

  • 98 SEK

E-boken "Upplev livet med öppet hjärta" handlar om blomessensen CHICORYI boken om Chicory blomessens ges läsaren en fördjupad förståelse för den positiva potent

I lager.
Dela

E-boken "Upplev livet med öppet hjärta" handlar om blomessensen CHICORY

I boken om Chicory blomessens ges läsaren en fördjupad förståelse för den positiva potentialen i att omfamna generositet och osjälvisk kärlek. Genom att utforska Chicory´s energi lär vi oss hur dessa egenskaper kan berika våra liv och relationer.

Boken ger konkreta exempel och råd på hur man kan praktisera Chicory´s energi i vardagen för att främja välbefinnande och harmoni. Genom att fokusera på att ge utan förväntningar om belöning eller gengäld uppmuntras läsaren att utveckla en mer empatisk och altruistisk inställning till andra.

Baserat på forskning och erfarenhet belyser boken hur generositet och osjälvisk kärlek inte bara gynnar mottagaren utan också den som ger. Genom att skapa en atmosfär av ömsesidig tillgivenhet och förståelse kan vi skapa starkare band och öka vår egen känsla av välbefinnande.

Boken är strukturerad på ett sätt som gör den lättillgänglig och praktisk att tillämpa i vardagen. Genom att visa på konkreta tips och övningar uppmuntrar den läsaren att aktivt integrera Chicory´s positiva energi i sina liv för att främja en mer kärleksfull och harmonisk tillvaro.

Antal sidor 67

Författare Pär Wahlström