HÖJ DIN ENERGI FREKVENS - och förändra ditt liv!

  • 2 995 SEK

Välkommen till vår e-kurs på distans baserad på de inspirerande och transformativa böckerna "DU SKAPAR DITT LIV MED DINA TANKAR OCH KÄNSLOR", "ATT FÖRLÅTA ÄR AT


I lager.
Dela

Välkommen till vår e-kurs på distans baserad på de inspirerande och transformativa böckerna "DU SKAPAR DITT LIV MED DINA TANKAR OCH KÄNSLOR", "ATT FÖRLÅTA ÄR ATT BEFRIA SIG" och "LYCKAN KOMMER - LYCKAN STANNAR av Pär Wahlström! Denna kurs är en unik möjlighet att fördjupa din förståelse för kraften i dina tankar och känslor och lära dig att medvetet skapa det liv du drömmer om.

Under kursens gång kommer vi att utforska de centrala principerna och koncepten som presenteras i boken, och tillämpa dem i praktiken för att uppnå verklig förändring och personlig tillväxt. Vi kommer att skapa en trygg och inspirerande miljö där du kan dela dina erfarenheter och lära dig av dem.

Genom interaktiva diskussioner och praktiska övningar kommer du att få verktyg och tekniker för att omsätta bokens insikter till praktisk handling. Vi kommer att utforska hur du kan identifiera och förändra begränsande tankemönster, hantera och förstärka dina känslor, och skapa en medvetenhet om ditt inre landskap.

Denna kurs strävar efter att ge dig verktyg för att öka din självmedvetenhet och personliga styrka. Du kommer att lära dig att använda visualisering, affirmationer och meditation som kraftfulla verktyg för att skapa positiva förändringar i ditt liv. Vi kommer också att undersöka betydelsen av att vara tacksam, förlåtande och kärleksfull gentemot dig själv och andra.

Genom kursens upplägg och innehåll kommer du att bli inspirerad och motiverad att ta kontroll över ditt liv och forma det enligt dina drömmar och önskningar. Du kommer att upptäcka att du är en kraftfull skapare och att du har möjligheten att förändra din verklighet genom dina tankar och känslor.

OBS! Inga förkunskaper krävs för att delta! Och under dina studier har du full mailsupport av läraren för att du ska uppnå bästa resultat. Du har 12 månader på dig att slutföra kursen och erhåller därefter diplom/intyg. Kursanmälan är bindande. Delbetalning sker månadsvis med start räknat från datumet för din första betalning.

Varmt välkommen att upptäcka din helande energi och inre kraft!

Kursen bygger på böckerna nedan med mer än 1000 sidor av inspiration, glädje och kärlek;

DU SKAPAR DITT LIV MED DINA TANKAR OCH KÄNSLOR - här kan du läsa mer om den!

ATT FÖRLÅTA ÄR ATT BEFRIA SIG - här kan du läsa mer om den!

LYCKAN KOMMER - LYCKAN STANNAR - här kan du läsa mer om den!