Lär dig använda eteriska oljor

  • 2 995 SEK

Introduktion till eteriska oljor för mer hälsa, skönhet och välmående! I  den här e-kursen på distans får du lära dig grunderna för hur du kan använda


I lager.
Dela

Introduktion till eteriska oljor för mer hälsa, skönhet och välmående! 

I  den här e-kursen på distans får du lära dig grunderna för hur du kan använda eteriska oljor till att förbättra din hälsa och skapa mer skönhet och välmående i ditt liv. På ett effektivt, tryggt och säkert sätt!

Eteriska oljor har använts under tusentals år i terapi både av professionella terapeuter och av vanliga människor i egenvård. Dess användnings områden är många och rätt använd kan denna terapi lindra många besvär och sjukdomar hos oss människor.

Eteriska oljor består av små doftfickor som framställs och förvaras i särskilda fack i löv, blommor, frön, rötter och kvistar hos aromatiska växter. De är fulla med läkande energi och ger växten dess doft, hjälper till att attrahera de insekter som behövs för pollinering och skyddar plantan mot svamp- och bakterie angrepp. Detta skydd utsträcker sig till oss människor när vi extraherar och använder dessa oljor, eftersom de kan vara antiseptiska, bakteriedödande, virus- och svampdödande. Liksom de kan vara antiinflammatoriska, antikrampartade, underlätta matsmältning, verka lugnande, stimulerande (till och med sexuellt uppiggande) beroende på dess sammansättning hos den enskilda växten.

Använd eteriska oljor i egenvård på ett tryggt och säkert sätt!

Den här e-kursen på distans tar upp olika besvär och krämpor som är vanliga och vilka oljor som rekommenderas för dem. Ju större kunskap om de individuella oljorna vi skaffar oss, desto lättare att välja rätt eterisk olja och nå framgång i behandlingen.

HÅR- OCH HÅRBOTTEN

VÅRT STÖRSTA ORGAN - HUDEN

CIRKULATIONS SYSTEMET

MUSKLER OCH LEDER

UROGENITAL SYSTEMET

ANDNINGSVÄGARNA

STRESS OCH LIVSSTIL

FÖRSTA HJÄLPEN

Kurs anmälan är bindande. Delbetalning sker månadsvis med start räknat från datumet för din första betalning. Du har 12 månader på dig att slutföra dina studier och efter det erhålles diplom/intyg.