Må bättre till kropp & själ - EBOK

  • 198 SEK

Praktisk egenvård med biverkningsfria och effektiva naturmedel!ÄNTLIGEN! BOKEN SOM VISAR HUR DU KAN MÅ BÄTTRE TILL KROPP OCH SJÄL PÅ ETT NATURLIGT SÄTT! Med män

I lager.
Dela

Praktisk egenvård med biverkningsfria och effektiva naturmedel!

ÄNTLIGEN! BOKEN SOM VISAR HUR DU KAN MÅ BÄTTRE TILL KROPP OCH SJÄL PÅ ETT NATURLIGT SÄTT! Med mängder av naturliga tips och råd som du bör känna till! Kanske ett enda av dessa räcker för att förbättra just din hälsa!

Är din egen och din familjs hälsa viktig för dig? I så fall borde du läsa denna utmärkta hälsobok om naturliga energimedel med titeln ”MÅ BÄTTRE TILL KROPP & SJÄL”.

Detta är boken som angår alla som söker ett mer varaktigt och naturligt sätt att lindra olika krämpor på och som inte vill använda sig av metoder som kan ge besvärande och obehagliga biverkningar. I boken kommer du upptäcka effektiva och naturliga lösningar på hundratals vanliga och mindre vanliga hälsoproblem som du med egenvård kan lindra och bota.

Homeopatiska naturmedel är helt ofarliga och biverkningsfria och har använts av människor världen över sedan flera hundra år tillbaka. Deras aktiva verkan bygger på våra metafysiska energier och påverkar våra känslor, sinnesstämningar och fysiska kroppsenergier och hjälper oss att återfå balans och harmoni genom att stimulera vår egen förmåga till självläkning.

Syftet med homeopatisk egenvård är först och främst att vara ett stöd vid behandling av akuta och kroniska besvär, genom att stärka kroppens immunförsvar och egen förmåga till naturlig läkning. Medlen går alldeles utmärkt att kombinera med andra mediciner och terapier och kan bara påverka besvären på ett positivt sätt, genom att ge stöd åt våra egna metafysiska läkeresurser.

Detta är en handbok som på ett lättfattligt sätt leder läsaren fram till den homeopatiska behandling med egenvård som kan påkallas vid den aktuella tidpunkten, genom beaktande av mentala symtom, indikationer och olika karaktärsdrag. Nu även med behandlings råd och tips för kvinnor i alla åldrar som drabbats av det som vi kallar för ”typiska kvinnobesvär” -  som tex mens-, klimakterie- och övergångsbesvär m.m.

Författare: Pär Wahlström