dōTERRA Adaptiv ™

  • 895 SEK

När du känner ett behov av en lugnande boost är Adaptiv lösningen. Ha Adaptiv till hands för att hjälpa dig i nya omgivningar eller situationer. Lavender, Magno

I lager.
Dela

När du känner ett behov av en lugnande boost är Adaptiv lösningen. Ha Adaptiv till hands för att hjälpa dig i nya omgivningar eller situationer. Lavender, Magnolia, Neroli och Sweetgum har lugnande egenskaper medan Wild Orange och Spearmint ger energi och lyfter. Dessutom hjälper Copaiba och Rosemary till att stilla upprörda känslor. Oavsett om du känner dig trött eller rastlös, obeslutsam eller irriterad, är Adaptiv ett verktyg som kan hjälpa dig att hålla kropp och själ i balans. Använd Adaptiv i kombination med Adaptiv Touch för synergistiska resultat.

Essentiella CPTG Certified Pure Tested Grade™-oljor från dōTERRA är rena och naturliga aromatiska föreningar som omsorgsfullt utvinns från växter. De innehåller varken fyllnadsmedel eller artificiella ingredienser som späder ut de aktiva egenskaperna, och de är fria från föroreningar samt andra kemiska rester.

Förpackning glasflaska 15 ml (ca 300-375 droppar).

Mer information om Adaptiv - KLICKA HÄR!