AGRIMONY Blomessens

  • 298 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Agrimony (agrimonia eupatoria)Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas


I lager.
Dela

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Agrimony (agrimonia eupatoria)

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder.

MÖJLIGA BLOCKERINGAR OCH OBALANSER

* Förtränger onda tankar och inre oro bakom en glättig och sorglös fasad. * Enär man vill leva ett gott liv i lugn och ro så föranleder gräl och konflikter ett dilemma. * Gör nästan vad som helst för husfridens skull. * Är beredd att göra vilka uppoffringar som helst för att bibehålla den inre friden och undvika konfrontationer. * Man döljer sorg och oro bakom en mask av skämt och glättighet. * Känner att det är ytterst viktigt att göra ett gott intryck på andra. * Bagatelliserar sina egna problem och börjar aldrig självmant att prata om dem. * Försöker jaga bort sina dystra tankar och den gnagande oron med fester och olika håll-i-gång. * Är mycket sällskaplig pga att man vill glömma sin inre nöd i glada vänners lag. * Är den gode vännen, fredsmäklaren, hedersknyffeln och rolighets ministern på varje fest. * Det händer att man griper till alkolhol, tabletter eller något annat som dämpar den inre oron. * Är alltid i farten för att inte hinna tänka efter. * På sjukhuset spelar man clown och piggar upp personalen med sina skämt. * Oroar sig ständigt över att man inte lyckas gå ner i vikt, sluta röka eller dricka alkohol etc. * Som barn har man ont i själen i smyg, känner sig ensam och övergiven, men ger sken av att snabbt glömma alla sorger.

POTENTIAL TILL POSITIV FÖRÄNDRING

* Jämnare lynne, bättre omdömes förmåga och objektivitet.

* Känna en äkta inre glädje.

* Tillitsfull optimist, klok diplomat, fortfarande oförtröttlig fredsmäklare.

* Kan integrera svårigheter i livet och se problemen i sina rätta proportioner.

* Kan skratta åt sina egna problem och inser hur relativt allting kan vara.

* Erkänner enheten i mångfalden.

Vill du lära dig mer om energin från AGRIMONY - läs boken "Jag finner frid i mig själv" som du kan beställa genom att KLICKA HÄR!

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans medföljer Allmänna doserings anvisningar!