dōTERRA Cedarwood Essential Oil

  • 336 SEK

Den essentiella oljan Cedarwood har en mängd fördelar för huden och är känd för sina mättade nyanser och den varma trädoften. Cederträ betraktas som en av de me

I lager.
Dela

Den essentiella oljan Cedarwood har en mängd fördelar för huden och är känd för sina mättade nyanser och den varma trädoften. Cederträ betraktas som en av de mest jordnära oljorna och hjälper till att främja en lugnande miljö i slutet av en lång dag. Den hör hemma i kalla klimat, den trivs på höga höjder och blir upp till 30 meter. När Cedarwood används utvärtes har oljan renande egenskaper. Dessutom används Cedarwood ofta i massageterapi för att slappna av och stilla sinnet och kroppen.

• Innan du tränar kan du massera in en till två droppar på bröstet för att fokusera sinnet före träningspasset.
• Minska utseendet på hud defekter genom att applicera  en droppe direkt på det drabbade området.
• Använd i slutet av en lång dag för att främja känslomässig balans och en avkopplande miljö.

För massage, blanda 5 droppar med 10 ml bärarolja. Blanda 5 droppar med 5 ml bärarolja för bad. För parfym, blanda 1 droppe med 10 droppar bärarolja. Endast för utvärtes bruk.

• Cedarwood-oljans rengörande egenskaper kan också bidra till att förbättra hudens utseende.
• Med otaliga kosmetiska tillämpningsområden har den i århundraden använts av gamla civilisationer.

Essentiella CPTG Certified Pure Tested Grade™-oljor från dōTERRA är rena och naturliga aromatiska föreningar som omsorgsfullt utvinns från växter. De innehåller varken fyllnadsmedel eller artificiella ingredienser som späder ut de aktiva egenskaperna, och de är fria från föroreningar samt andra kemiska rester.

Förpackning 15 ml droppflaska i glas (= ca 300-375 droppar)

Mer information om Cedarwood - KLICKA HÄR!