dōTERRA Cypress Essential Oil

  • 398 SEK

Den essentiella Cypress-oljan kommer från grenarna på det höga, städsegröna trädet och den har en ren doft som är energigivande och uppfriskande. Cypress använd

I lager.
Dela

Den essentiella Cypress-oljan kommer från grenarna på det höga, städsegröna trädet och den har en ren doft som är energigivande och uppfriskande. Cypress används ofta på spa-anläggningar och av massageterapeuter på grund av dess många fördelar för huden. Den har en jordnära men samtidigt stimulerande effekt på känslorna, vilket gör den till en populär olja för massage. Den friska, träiga doften av Cypress främjar avslappning.

• Före en lång löprunda kan du applicera Cypress-olja på fötterna och benen för en energigivande boost.
• Häll 100 g Epsomsalt och en droppe Cypress i ett varmt bad för att främja avslappning.

Utvärtes: För massage, blanda 5 droppar med 10 ml bärarolja. Blanda 5 droppar med 5 ml bärarolja för bad. För parfym, blanda 1 droppe med 10 droppar bärarolja. Endast för utvärtes bruk.

• Cypress-oljan kan hjälpa till att förbättra utseendet på fet hud.
• Cypress-oljan med sin förnyande och upplyftande  doft har många användningsområden.
• Den har en stimulerande men samtidigt jordnära effekt på känslorna, vilket gör den bra för att  hantera humöret.
• På grund av Cypress-oljans återupplivande doft och hudfördelar används den ofta på spa anläggningar och av massageterapeut

Essentiella CPTG Certified Pure Tested Grade™-oljor från dōTERRA är rena och naturliga aromatiska föreningar som omsorgsfullt utvinns från växter. De innehåller varken fyllnadsmedel eller artificiella ingredienser som späder ut de aktiva egenskaperna, och de är fria från föroreningar samt andra kemiska rester.

Förpackning 15 ml droppflaska i glas (= ca 300-375 droppar)

Mer information om Cypress - KLICKA HÄR!