PastTense Relaxation Blend

I lager.

398 SEK

PastTense är en unik blandning av essentiella oljor som är kända för att skapa balans och en jordnära känsla. De essentiella oljorna i PastTense är kända för sina lugnande effekter på både kropp och sinne och stimulerar snabbt till en känsla av avslappning och lugn. PastTense kommer i en praktisk 10 ml roll-on för enkel användning när du är på  jobbet, i skolan eller hemma. Applicera på halsen, axlarna eller bakom öronen för att stilla känslorna samtidigt som du andas in den svalkande, speciella doften av PastTense.

• Massera in på axlar, hals och rygg för en kylande, lugnande känsla.
• Stryk på tinningarna och nacken innan du före en skrivning eller en offentlig presentation.
• Applicera på handlederna när du reser för att lugna nerverna.

Utvärtes användning: Stryk på önskat område. Späd med doTERRA Fractionated Coconut Oil för att minimera hudkänslighet. Se ytterligare försiktighetsåtgärder nedan.

Ingredienser: Essentiella oljor av vintergrönablad, lavendelblom, pepparmynta, frankincenseharts, korianderblad, mejramblad, romersk kamomillblom, basilikablad och rosmarinblad. Aromatisk beskrivning: Frisk, mintig, örtaktig.

• Stimulerar till balanserade, jordnära känslor
• Främjar en känsla av lugn
• Förpackad i en roll-on för enkel applicering

Essentiella CPTG Certified Pure Tested Grade™-oljor från dōTERRA är rena och naturliga aromatiska föreningar som omsorgsfullt utvinns från växter. De innehåller varken fyllnadsmedel eller artificiella ingredienser som späder ut de aktiva egenskaperna, och de är fria från föroreningar samt andra kemiska rester.

Förpackning 10 ml roll-on flaska i glas

Mer information om PastTense - KLICKA HÄR!