dōTERRA Kids Collection

  • 1 924 SEK

Brave™ Courage Blend 10 ml Roll-on: Börja varje dag med styrka och självförtroende genom att kombinera Brave Courage Blend med din positiva affirmationer. Uppfy

I lager.
Dela

Brave™ Courage Blend 10 ml Roll-on: Börja varje dag med styrka och självförtroende genom att kombinera Brave Courage Blend med din positiva affirmationer. Uppfylls av positiva känslor genom att rolla Brave på nacken och pulspunkterna. I Brave kombineras Wild Orange, Amyris, Osmanthus och Cinnamon Bark med fraktionerad kokosolja och en skonsam och snabb applikationsmetod. Med sin ljusa och varma doft är Brave den perfekta blandningen för att pigga upp och stärka dig när du känner dig omotiverad. Brave innehåller den unika eteriska oljan Amyris Wood som bidrar till att skapa en lugn stämning. Innan du tacklar livets stora (eller små) utmaningar kan du rolla Brave på fotsulorna och händerna för att stimulera känslor av mod och positivitet så att du kan utföra det du föresatt dig.

Calmer™ Restful Blend 10 ml Roll-on: Calmer Restful Blend skapar en lugn atmosfär som gör att sänggåendet blir en stillsam och välkommen upplevelse. Rolla Calmer på fotsulorna och nacken för att stimulera till avslappnade känslor. I Calmer kombineras de lugnande  egenskaperna hos de essentiella oljorna Lavender, Cananga, Buddha Wood och Roman Chamomile med de återfuktande fördelarna hos fraktionerad kokosolja i en bekväm och säker appliceringsmetod. Calmer kan användas som en del av din kvällsritual. De essentiella  oljorna Cananga och Buddha Wood, som är unika för Calmer, främjar känslor av avkoppling. Stryk på Calmer på handlederna, andas in och slappna av när du vill återställa kroppen och sinnet.

Rescuer™ Soothing Blend 10 ml Roll-on: Efter en hektisk dag, fylld av aktiviteter, kan du använda Rescuer Soothing Blend för en avkopplande känsla och för att lindra växtvärk. Copaiba, Lavender, Spearmint och Zanthoxylum kombineras med fraktionerad kokosolja för att lindra och höja motståndskraften samtidigt som den är skonsam mot känslig hud. Rolla Rescuer på benen, händerna eller skuldrorna efter träning eller en lång dag med fysiska aktiviteter för att uppmuntra till känslor av komfort och lindring. Zanthoxylum, en essentiell olja som är unik för denna dōTERRA-blandning, hjälper till att lugna och lindra. Rescuer har en fräsch, men lugnande doft som stöttar.

Steady™ Grounding Blend 10 ml Roll-on: Steady Grounding Blend är perfekt för daglig användning eller efter behov med sin mjuka, inbjudande och lite fruktiga doft som kan hjälpa till att främja känslor av avslappning och lugn. Steady utnyttjar de unika fördelarna hos essentiella oljor som Amyris, Balsam Fir, Coriander och Magnolia som perfekt blandats med fraktionerad kokosolja för att ge en lugnande effekt som passar alla hudtyper. Amyris och Balsam Fir är varma träoljor som uppmuntrar känslor av trygghet. När du känner att allt blir för mycket kan du rolla Steady på nacken eller handlederna och ta ett djupt andetag tills du känner att du hittar balansen. Steady är lindrande för huden och upplyftande vilket gör det till en bra blandning för daglig användning.

Stronger™ Protective Blend 10 ml Roll-on: Denna unika, stödjande blandning med Cedarwood, Litsea, Frankincense och Rose kombinerat med fraktionerad kokosolja i ett praktiskt format är perfekt för känslig hud och ger en känsla av motståndskraft när det behövs. Litsea, en av huvudingredienserna i Stronger, hjälper till att hålla huden frisk och ren. Den friska och upplyftande doften av Stronger friskar upp sinnena och är den perfekta blandningen när du vill stärka motståndskraften eller när du inte känner på topp. Blandningen av träaktiga och blommiga oljor gör att Stronger är den perfekta dagliga oljeblandningen för hälsosam hud.

Thinker™ Focus Blend 10 ml Roll-on: Thinker Focus Blend är det idealiska stödet när du behöver fokusera. Blandningen passar alla och kan användas dagligen. Thinker är designad för att främja en känsla av vakenhet och skärpa vilket gör blandningen perfekt när du måste vara uppmärksam och koncentrerad. Thinker innehåller Vetiver, Peppermint, Clementine och Rosemary i kombination med fraktionerad kokosolja vilket gör den till  ett naturligt sätt att känna sig vaken och den passar känslig hud. Rolla Thinker på tinningarna, handlederna och nacken för att tänka klart i olika situationer. Thinker drar nytta av de upplyftande fördelarna med Clementine så att du kan fokusera på dina uppgifter. Den unika doften är örtig och lite söt och hjälper till att skapa en känsla av  klarhet. Använd Thinker vid inlärning när du vill skapa en stöttande och positiv miljö med högre kreativitet och fokus.


Här kan du läsa mer om KIDs Collection - KLICKA HÄR!