Lavendel Essential Oil

I lager.

369 SEK

LAVENDULA ANGUSTIFOLIA - ekologisk och ren.

Med sin distinkta doft och många användningsområden har Lavendel blivit en av de mest populära essentiella oljorna. Romarna och forntidens egyptier använde Lavendel i badet. Sedan dess har många andra upptäckt de otaliga fördelarna med Lavendel. Lavendel används ofta i kosmetika och parfymer för sin förmåga att främja hälsosam, ren hud. Dessutom används dess lugnande egenskaper ofta för att slappna av i kroppen och förbättra humöret. Dess mångsidiga egenskaper gör Lavendel till en bra olja att ha till hands överallt.

• Applicera några droppar Lavendel för att bidra till lugna och avkopplande känslor.
• Tillsätt en droppe i din skönhetsrutin för hälsosam hud.  
• Tillsätt i badvatten för att glömma bekymmer eller  applicera på tinningar och nacke.  
• Tillsätt några droppar Lavendel på kuddar eller sängkläder för att främja avkoppling.

Utvärtes: För massage, blanda 5 droppar med 10 ml bärolja. För bad, blanda 5 droppar med 5 ml bärolja. För parfym, blanda 1 droppe med 10 droppar bärolja. Endast för utvärtes bruk.

Essentiella CPTG Certified Pure Tested Grade™-oljor från dōTERRA är rena och naturliga aromatiska föreningar som omsorgsfullt utvinns från växter. De innehåller varken fyllnadsmedel eller artificiella ingredienser som späder ut de aktiva egenskaperna, och de är fria från föroreningar samt andra kemiska rester.

Förpackning 15 ml droppflaska i glas (= ca 300-375 droppar)

För mer information om Lavendel - KLICKA HÄR!