dōTERRA InTune Focus Blend

  • 728 SEK

INTUNE FOCUS BLENDInTune är en patenterad blandning av essentiella oljor som främjar en känsla av fokus. Oavsett ålder är det ibland svårt att fokusera på en up

I lager.
Dela

INTUNE FOCUS BLEND

InTune är en patenterad blandning av essentiella oljor som främjar en känsla av fokus. Oavsett ålder är det ibland svårt att fokusera på en uppgift. De noggrant utvalda essentiella oljorna i dōTERRA InTune Focus Blend samverkar och stöttar alla som har svårt att slutföra  uppgifter. Sandalwood, Frankincense och Lime främjar ett  skarpt sinne, medan Patchouli, Ylang Ylang och Roman Chamomile skapar en lugnande och rogivande atmosfär.

• Använd InTune utvärtes på handlederna för att främja en känsla av fokus under arbetsdagen.
• Applicera InTune på barnens fotsulor för att uppmuntra fokus och förmågan att slutföra uppgifter.
• Applicera InTune vid tinningarna och nacken innan du utför vissa uppgifter.

Innehåll: Olja av bark från Amyris Balsamifera, olja av Pogostemon cablin, olja av Boswellia carterii, olja av skal från citrus aurantifolia (lime), olja av blommor från Cananga odorata, olja av trä från Santalum paniculatum, olja av blommor från Anthemis Nobilis, Limonen*, Benzylbensoat*, Linalool*, Benzylsalicylat*, Geraniol*, Eugenol*.

Utvärtes: Endast för utvärtes bruk. Rolla på huden som parfym och hudvård eller vid massage.

• InTune-blandningen är en patenterad blandning av essentiella oljor som verkar tillsammans för att undvika distraktion.
• InTune kan appliceras utvärtes för att förstärka mentalt fokus.
• Den är perfekt för studier och hjälper användaren att klara av uppgifter.
• Enkel applicering med praktisk roll-on-flaska.
• Berikad med Sandalwood, Frankincense och Lime för ett skarpt sinne, samt Patchouli, Ylang Ylang och Roman Chamomile för deras lugnande egenskaper.

Essentiella CPTG Certified Pure Tested Grade™-oljor från dōTERRA är rena och naturliga aromatiska föreningar som omsorgsfullt utvinns från växter. De innehåller varken fyllnadsmedel eller artificiella ingredienser som späder ut de aktiva egenskaperna, och de är fria från föroreningar samt andra kemiska rester.

Förpackning 10 ml roll-on flaska i glas

*Naturligt förekommande oljeföreningar.

Mer information om InTune - KLICKA HÄR!