Hamamelis

  • 249 SEK

HAMAMELIS VIRGINIANA (trollhassel) växer inhemsk i östra och centrala USA och Kanada men odlad i Europa. Det är den färska barken från kvistarna och rotens yttr

I lager.
Dela

HAMAMELIS VIRGINIANA (trollhassel) växer inhemsk i östra och centrala USA och Kanada men odlad i Europa. Det är den färska barken från kvistarna och rotens yttre lager som använda för att bereda det homeopatiska medlet.

Ett vanligt medel vid venösa blödningar och hemorrojder. Dessa personer får lätt utvidgade vener och blir lätt förkylda varje gång de utsätts för kyla. Sönderslagenhets smärtor förekommer i de skadade delarna. Muskelreumatism. För kvinnor blir besvären sämre under menstruation.  

Nyckel indikationer: Venösa blödningar. Hemorrojder. Åderbråck. Sämre under mens. Smärtor som känns som om något vore sönderslaget. Muskel- och ledgångsreumatism.

Detta är ett homeopatikum registrerat utan indikation. Doseras enligt rekommendation från homeopat, naturläkare eller annan kunnig terapeut. Vill du ha hjälp med att ta fram ditt/dina homeopatiska medel kan du läsa mer HÄR


Podophyllum

249 SEK

Thuja

249 SEK

Bryonia

249 SEK

Ignatia

249 SEK