En blandning av det traditionella och det moderna

När det gäller ditt och din familjs välbefinnande vill du vara säker på att det ni använder är både säkert och verksamt. När det handlar om essentiella oljor innebär det en blandning av både traditionella och moderna synsätt. doTERRA™ använder ett globalt nätverk av jordbrukare och odlare för att skörda och utvinna essentiella oljor. Tack vare kunskap som går många generationer tillbaka vet de här odlarna exakt när växterna ska skördas och vilka specifika delar av växterna som ska skördas för att maximera såväl renheten som verkningsgrad hos de essentiella oljorna.

Det är inte bara skördeprocessen av essentiella oljor som är avgörande. Man måste också ha kunskap om destillerings processen − minsta lilla detalj kan påverka sammansättningen hos en essentiell olja. Det är därför som vi på doTERRA sätter vår tillit till samhällen och sammanhang som har förfinat den kunskap och visdom som generationer av odlare har fört vidare.

doTERRAs kvalitetskrav sträcker sig längre än till att bara på rätt sätt odla, skörda och utvinna essentiella oljor. Det omfattar också moderna testrutiner för att garantera renhet, verkningsgrad och rätt sammansättning. Medhjälp av banbrytande tekniker och välrenommerade kemister som specialiserat sig på analys och identifiering av aromatiska beståndsdelar testar doTERRA varje tillverkningsomgång av essentiella oljor för att se till att du får den renaste och mest högkvalitativa oljan varje gång. De olika tester som doTERRA tillämpar ingår i kvalitetsprotokollet CPTG Certified Pure Tested Grade™. När en olja tilldelas CPTG-status kan du med tillförsikt veta att den är ren, kraftfull och verkningsfull. doTERRA samarbetar med kemister, forskare inom biologi och mikrobiologi, botaniker och yrkesverksamma inom vården för att skapa en övergripande förståelse för korrekt utvinning, testning och användning av essentiella oljor.

Läs hela broschyren Välkommen till doTERRA - KLICKA HÄR