Vill du bli en Wellness Advocate och jobba med oss?!

Vill du hjälpa människor till en bättre hälsa och ett friskare liv? Vi söker dig som brinner för naturliga och ekologiska friskvårds produkter och samtidigt vill skapa goda inkomster till dig själv! I vårt positiva och engagerade team kan du utveckla dig själv som person och kanske göra dig ekonomiskt oberoende efter ett tag. Ja möjligheterna är obegränsade och det är bara du själv som sätter gränserna!

ÄR DU REDO FÖR EN FÖRÄNDRING?

Vi letar efter drivna, motiverade och uthålliga individer för att fylla ledarpositioner som vi har tillgängliga i vårt kreativa team. Du kommer att ha möjlighet att vägledas direkt av oss och skapa återkommande inkomster samtidigt som du delar oljor och andra produkter som förändrar människors liv, inklusive ditt eget!

VAD FÅR DU NÄR DU GÅR MED SOM WELLNESS ADVOCATE?

* De bästa rabatterna på produkter
* Tillgång till vidareutbildning i eteriska oljor
* Direkt coaching av oss och våra högre chefer för att hjälpa dig att utveckla dina ledaregenskaper
* Ett beprövat steg-för-steg-system som ger dig struktur, mål och för att initiera din verksamhet
* Regelbundna strategi sessioner som syftar till att bygga en solid och hållbar verksamhet
* Tillgång till våra exklusiva konferenssamtal, webbseminarier, handledning, incitament och framgångs program
* Ett dedikerat ledarskapsteam som matchar dina ambitioner

VAD FÖRVÄNTAR VI OSS AV VÅRA LEDARE?

* Ärlighet, integritet och öppen kommunikation
* Sätta upp specifika mål och ta ansvar för att uppnå dem
* Vara läraktig och villig att utvecklas
* Vara aktiv – delta i kurser, presentationer, konferenser och workshops efter bästa förmåga
* Avsätta tid för att arbeta med ditt företag varje vecka för att nå mål
* Beställa produkter för cirka Euro 150 per månad, vilket är en liten investering för din hälsa och ditt företag.
* Genom att följa ett beprövat system kommer du snabbt att kunna samla goda inkomster

LÅT OSS BERÄTTA LITE MER OM DETTA!

Det finns många fördelar med att jobba med oss i vårt ständigt utvecklande team. Vår affärsmodell ger dig som Wellness Advocate de effektiva verktyg du behöver för att lyckas! Och det bästa av allt;

- denna verksamhet har en mycket låg finansiell risk
- att skapa något annat företag innebär oftast skyhöga investeringar och därmed hög risk vid ett misslyckande
- en hög grad av flexibilitet och du kommer inte vara låst i någonting
- det finns inget tak för hur mycket du kan tjäna

Rent ekonomiskt är det en väldigt liten kostnad för att starta din verksamhet inom doTERRA konceptet i jämförelse med att starta andra bolag eller franchise verksamheter. Du bestämmer helt själv på vilken nivå du vill starta och kostnaden varierar förstås med vilken nivå du väljer - från 300 till 3000 euro för det mest avancerade startpaketet.

DU VÄLJER SJÄLV NÄR DU VILL JOBBA - FRIHET OCH FLEXIBILITET!

När du börjar arbeta med doTERRA i vårt team så väljer du själv när, var och hur du vill jobba. Du har ingen som står över dig - annat än kravet att du bara får betalt efter prestation (din egen och ditt nätverks försäljning). Man kan alltså börja sin verksamhet vid sidan av sitt ordinarie jobb på kvällar och helger och du planerar själv dina tider för arbete och fritid.

På grund av upplägget och affärsmodellen kan du skapa goda inkomster med verksamheten på deltid. Bara se till att locka kunder till din egen webshop som du får tillgång till som Wellness Advocate (med egen webbadress som exvis https://mydoterra.com/minsida) - hålla kontakt med potentiella kunder och kanske skapa möten och event med människor som du tror kan vara intresserade av dessa kvalitets produkter för hälsa och välmående! Möjligheterna är många och flexibla och du bestämmer helt själv hur du vill arbeta och lägga upp din verksamhet.

SOM WELLNESS ADVOCATE ÄR DU MED OCH SKAPAR "HÄVSTÅNGS EFFEKTEN"!

Precis som människor använder bankens pengar som en hävstång för sina investeringar, så kan du själv som partner till doTERRA och vårt team använda dig av den inbyggda hävstången i konceptet. I detta fall syftar vi på en hävstång i form av att du kan få betalt i en oändlighet för en initial insats.

Detta fungerar eftersom du får betalt både för det arbete du lägger ner och för den försäljning som ditt nätverk utför. Så länge ditt nätverk arbetar och säljer kommer du få provision på deras resultat. Ditt jobb som sponsor är således att skapa ett drivet och motiverat nätverk, så att det fortsätter att jobba av sig själv. Vi kan kalla det för en "hjälp-till-självhjälp" - eftersom de tjänar pengar på samma sätt som du gör. Så det handlar inte om något "utnyttjande av någon" - utan när ditt nätverk tjänar pengar så gör du det också.

Detta sista påstående är en viktig del i byggandet av ditt nätverk och en röd tråd i verksamheten. Som sponsor och coach för ditt nätverk hjälper du andra att bli framgångsrika, för om de blir framgångsrika så kommer du också att bli det. Det blir en verklig WIN-WIN situation mellan dig och ditt nätverk. Och till och med en WIN-WIN-WIN situation eftersom det genom doTERRA´s kvalitets produkter genererar nöjda kunder - den perfekta affärsmodellen!

FÄRDIGA UPPLÄGG OCH UTBILDNING TILL DIN HJÄLP!

Du behöver inte "uppfinna hjulet igen"! När det gäller system för rekrytering, utbildning och utveckling för dig själv och ditt nätverk - så får du tillgång till alla dessa verktyg hos doTERRA. Det betyder att du bara behöver fokusera på din försäljning och skapa kontakter med potentiella kunder och de personer som du vill ha i ditt nätverk.

Sammanfattningsvis kan vi lite kort säga att du som WELLNESS ADVOCATE arbetar med att sprida ett mycket bra hälsokoncept som även utvecklar dig själv, samtidigt som du skapar goda inkomster (ja kanske till och med gör dig ekonomiskt oberoende efter ett tag).

Tycker du att detta kan vara intressant för just dig och dina ambitioner för ditt liv är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.

Ring 0700-59 78 38 eller maila några rader till [email protected] - så börjar vi där!