Vill du bli Wellness Advocate och jobba med oss?

Vill du hjälpa människor till en bättre hälsa och ett friskare liv? Vi söker dig som brinner för naturliga och ekologiska friskvårds produkter och samtidigt vill skapa goda inkomster till dig själv! I vårt positiva och engagerade team kan du utveckla dig själv som person och kanske göra dig ekonomiskt oberoende efter ett tag. Ja möjligheterna är obegränsade och det är bara du själv som sätter gränserna!

Är du redo för en förändring?

Vi letar efter drivna, motiverade och uthålliga individer för att fylla ledarpositioner som vi har tillgängliga i vårt kreativa team. Du kommer att ha möjlighet att vägledas direkt av oss och skapa återkommande inkomster samtidigt som du delar oljor och andra produkter som förändrar människors liv, inklusive ditt eget!

Vad får du när du går med som Wellness Advocate?

* De bästa rabatterna på produkter
* Tillgång till vidareutbildning i eteriska oljor
* Direkt coaching av oss och våra högre chefer för att hjälpa dig att utveckla dina ledar egenskaper
* Ett beprövat steg-för-steg-system som ger dig struktur, mål och för att initiera din verksamhet
* Regelbundna strategisessioner som syftar till att bygga en solid och hållbar verksamhet
* Tillgång till våra exklusiva konferenssamtal, webbseminarier, handledning, incitament och framgångs program
* Ett dedikerat ledarskapsteam som matchar dina ambitioner

Vad förväntar vi oss av våra ledare?

* Ärlighet, integritet och öppen kommunikation
* Sätt upp specifika mål och ansvara för att uppnå
* Var läraktig
* Var aktiv – delta i kurser, presentationer, konferenser och workshops efter bästa förmåga
* Avsätt tid för att arbeta med ditt företag varje vecka för att nå mål
* Beställ produkter för cirka £ 100 per månad, vilket är en liten investering för din hälsa och ditt företag.
* Genom att följa ett beprövat system kommer du snabbt att kunna samla en inkomst som mer än täcker investeringen av månatliga beställningar

Låt oss berätta lite mer om detta!

Det finns många fördelar med att jobba med oss i vårt ständigt utvecklande team. Vår affärsmodell ger dig som Wellness Advocate de effektiva verktyg du behöver för att lyckas! Och det bästa av allt!

* Denna verksamhet har mycket låg risk.
* Att starta något annat företag innebär skyhöga investeringar och med hög risk för misslyckande. Och då kommer det att bli dyrt.
* Investeringarna är mycket låga och du får produkter du och din familj behöver
* Hög grad av flexibilitet. Du kommer inte att vara låst i någonting. Det finns inget tak för hur mycket du kan tjäna.

Rent ekonomiskt är det en väldigt liten kostnad för att starta din egen verksamhet inom doTERRA konceptet i jämförelse med att starta andra bolag eller franchise verksamheter.

Du bestämmer själv på vilken nivå du vill starta och kostnaden varierar förstås med vilken nivå du väljer - från ca euro 300 till 3000 för det mest avancerade startpaketet.

Du väljer själv när du vill jobba - frihet och flexibilitet!

När du börjar arbeta med doTERRA i vårt team så väljer du själv när, var och hur du vill jobba. Du har ingen som står över dig - annat än kravet att du bara får betalt när du gör något. Man kan alltså börja sin verksamhet vid sidan av sitt ordinarie jobb på kvällar och helger. Och du planerar själv dina tider för arbete och fritid.

På grund av upplägget och affärsmodellen kan du skapa goda inkomster med verksamheten på deltid. Bara se till att locka kunder till din egen webshop som du får tillgång till som Wellness Advocate (med egen webadress som https://mydoterra.com/minsida, hålla kontakt med potentiella kunder och kanske skapa möten och event med människor som du tror kan vara intresserade av dessa kvalitets produkter för hälsa och välmående! Möjligheterna är många och flexibla och du bestämmer helt själv hur du vill arbeta och lägga upp din verksamhet.

Som Wellness Advocate är du med och skapar "hävstångs effekten"!

Precis som människor använder bankens pengar som en hävstång för sina investeringar, så kan du som partner till doTERRA och vårt team använda dig av den inbyggda hävstången i konceptet. I detta fall syftar vi på en hävstång i form av att du kan få betalt i en oändlighet för en initial insats.

Detta fungerar eftersom du får betalt både för det arbete du lägger ner och den försäljning som ditt nätverk utför. Så länge ditt nätverk arbetar och säljer kommer du få provision på deras arbete. Ditt jobb som sponsor är således att skapa ett drivet och motiverat närverk, så att det fortsätter att jobba av sig själv. Vi kan kalla det för en "hjälp-till-självhjälp" - eftersom de tjänar pengar på samma sätt som du gör. Så det handlar inte om något "utnyttjande av någon", utan när ditt nät verk tjämar pengar då gör du det också.

Detta sista påstående är en viktig del i byggandet av ditt nätverk och en röd tråd i verksamheten. Som sponsor för ditt nätverk hjälper du andra att bli framgångsrika, för om de blir framgångsrika så kommer också du att bli det. Det blir en verklig WIN-WIN situation mellan dig och ditt nätverk, men ännu bättre eftersom kunderna också skall vara nöjda en WIN-WIN-WIN situation - den perfekta affärsmodellen.

Färdiga bra upplägg och utbildning till din hjälp!

Du behöver inte "uppfinna hjulet igen"! När det gäller system för rekrytering, utbildning och utveckling för dig själv och ditt nätverk - så får du tillgång till alla dessa verktyg hos doTERRA. Det betyder att du bara behöver fokusera på din försäljning och skapa kontakter med potentiella kunder och de personer som du vill ha i ditt nätverk.

Sammanfattningsvis kan vi lite kort säga att du som Wellness Advocate arbetar med att sprida ett mycket bra hälsokoncept som även utvecklar dig själv, samtidigt som du skapar goda inkomster (ja kanske till och med gör dig ekonomiskt oberoende efter ett tag).

Tycker du att detta kan vara intressant för just dig, så hälsar vi dig varmt välkommen att ta kontakt med oss. Ring 0700-59 78 38 eller maila några rader till [email protected] - så hör vi av oss och berättar mer!