0

MIMULUS Blomessens

I lager.

249 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Mimulus (mimulus guttatus)

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder. Hit hör exvis homeopati, blomessens terapi, akupunktur, polaritets terapi, kraniosakral terapi, reiki och kristall terapi.

Negativ indikation: Nervositet, blyghet och rädsla! Positiva möjligheter: Förmåga att möta situationer utan rädsla!

Mimulus personligheten har en eller flera konkreta rädslor som tex att använda rulltrappor eller att få cancer. Eller rädslor för normala situationer som hör livet till, att bjuda hem någon eller för att få en spruta hos tandläkaren etc. De talar aldrig självmant om de här problemen. Frågar man rakt ut kryper både den ena och den andra ängsligheten fram; rädsla för att vara ensam, för gräl om hushålls pengarna, för ormar etc., etc. Listan kan bli oändlig och den inbegriper snart sagt alla mänsklighetens stora arketypiska, grundläggande rädslor - även om de kommer till uttryck i mycket vardagliga sammanhang.

Möjlighet till positiv förändring med Mimulus

Potential till att erkänna att man är en fin och känslig medmänniska. Att man kan vidga sina gränser och behöver inte längre vara fången i sina rädslor, utan vågar välkomna världen med öppen famn. Uppmana ett personligt mod och en förståelse för andra i samma situation. Godtar att man är annorlunda och att känslighet är en fin egenskap. Kommer till insikt om att varje svårighet rymmer en möjlighet till att växa och börjar allt mer lita på sin inre vägvisare. Känner sig fri från sina tidigare rädslor och anammar fullt med mod och kraft!

Dessa BLOMESSENSER,  enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt). Förpackning glasflaska 10 ml roll-on.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!