dōTERRA Purify Refreshing Blend

  • 528 SEK

Purify är en favorit bland dōTERRA:s användare och innehåller de essentiella oljorna Lemon och Lime som är kända för sina renande egenskaper, liksom Siberian Fi

I lager.
Dela

Purify är en favorit bland dōTERRA:s användare och innehåller de essentiella oljorna Lemon och Lime som är kända för sina renande egenskaper, liksom Siberian Fir. Tillsatsen av de essentiella oljorna Citronella, Melaleuca och Cilantro ger blandningen en lockande och unik doft när den appliceras på huden.

• Använd Purify för att lindra och ge lättnad åt hudirritationer som insektsbett.
• Bra för irriterad hud eftersom Purify har kraftfulla, renande egenskaper som kan hjälpa till att lugna hudirritationer.  
• Uppfriskande med en lätt örtdoft.

För massage, blanda 5 droppar med 10 ml bärarolja. Blanda 5 droppar med 5 ml bärarolja för bad. För parfym, blanda 1 droppe med 10 droppar bärarolja. Endast för utvärtes bruk.

Innehåll: Olja av Citrus Limon-skal (citron), olja av Abies Sibirica, olja av Cymbopogon Winterianus-blad, olja av Citrus Aurantifolia-skal (lime), olja av Melaleuca Alternifolia-blad (Tea tree), olja av Coriandrum Sativum-blad/-stjälk (koriander),  limonen*, geraniol*, linalool*, citral*, citronellol*

Essentiella CPTG Certified Pure Tested Grade™-oljor från dōTERRA är rena och naturliga aromatiska föreningar som omsorgsfullt utvinns från växter. De innehåller varken fyllnadsmedel eller artificiella ingredienser som späder ut de aktiva egenskaperna, och de är fria från föroreningar samt andra kemiska rester.

Förpackning 15 ml droppflaska i glas (300-375 droppar) eller roll-on 10 ml.

*Naturligt förekommande oljeföreningar.

Mer information om Purify Refreshing Blend - KLICKA HÄR!