0

SWEET CHESTNUT Blomessens

I lager.

249 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Sweet Chestnut

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder. Hit hör exvis homeopati, blomessens terapi, akupunktur, polaritets terapi, kraniosakral terapi, reiki och kristall terapi.

Negativ indikation: För djupgående desperation och ångest! Positiv möjlighet: Återupprättar tron på livet och det egna jaget!

I ett negativt tillstånd har personligheten nått sina yttersta gränser och är övertygad om att ingen hjälp längre står att finna och att allt hopp är ute. Om man kunde mäta lidande i intensitet så är detta tillstånd det mest negativa man kan tänka sig. Men inte ens denna extrema ångest uppträder alltid till det yttre i så dramatiska former som man av beskrivningen kunde vänta sig. Den kan nämligen ofta utspela sig inombords i svåråtkomliga skikt av medvetandet, där ångesten till och med döljer sig för personen själv.

Möjlighet till positiv förändring med Sweet Chestnut

Att känna tomhet men med nya positiva horisonter i sikte. Har känt sig förlorad men i detta ändå funnit sig själv på nytt. Fågel Fenix lyfter ur askan! Ser möjligheterna till en avgörande förändring och inser att den inre resan mer medvetet börjat ta form. Man återfår sin tro på livet och känner att man är älskad av den gudomliga existensen. Genom mörkret har vägen lett till ljuset och allt är gott och harmoniskt. Det inre kärleksfulla ljuset flödar!

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt). Förpackning glasflaska 10 ml roll-on.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!