0

ELM Blomessens

I lager.

249 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Elm (ulmus procera)

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder. Hit hör exvis homeopati, blomessens terapi, akupunktur, polaritets terapi, kraniosakral terapi, reiki och kristall terapi.

Negativ indikation: För människor som då och då känner sig nedtyngda! Positiv möjlighet: Stärker förmågan att gå vidare!

Människor av Elm personlighet har stora resurser och ett medfött altruistiskt, oegen nyttigt drag som gör att de ofta får ansvarsfulla uppgifter. Dessvärre glömmer de ibland att de har normala mänskliga behov av vila och avkoppling. Det negativa tillståndet uppstår vanligen då en stegrad arbets stress sammanfaller med en konstitutionellt betingad fysiskt passiv period, till exempel i början av klimakteriet eller i en biorytmiskt olämplig fas. Då kan motivationen tryta och kroppen tar ut sin rätt och den tillfälliga svackan kan få självkänslan att temporärt kränga till.

Möjlighet till positiv förändring med Elm

Potential till energin att man har en medfödd altruistisk läggning (generös) och att man fullföljer ett inre uppdrag. Känner sig rikare och mer begåvad och därmed resurs starkare. Med positiva och naturliga ledaregenskaper med stark ansvarskänsla. Med en självsäkerhet som väcker andras tillit. Känner sig ansvarsmedveten och pålitlig  på ett positivt sätt som inspirerar till handling. Orubblig i sin övertygelse att "när nöden är som störst är hjälpen närmast" och beredd att kämpa för det "omöjliga" och att övervinna vilka svårigheter som helst för helhetens skull. Ser problemen i sina rätta proportioner! Lär sig dock att respektera att hon/han inte är mer än människa och har förpliktelser även mot sig själv. Och därför lägger in mer vila och rekreation på sitt tids schema och unnar sig oftare något gott och upphöjande för den egna positiva energin.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt). Förpackning glasflaska 10 ml roll-on.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!