SCLERANTHUS Blomessens

  • 298 SEK

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Scleranthus (scleranthus annus)Energi är den livgivande kraften i allt och den kalla


I lager.
Dela

Traditionellt bruk och användning, nyckelsymtom och övriga indikationer för Scleranthus (scleranthus annus)

Energi är den livgivande kraften i allt och den kallas för subtil eftersom den vanligen inte kan upplevas konkret, trots att den är själva substansen bakom alltings yttre form. Vibrations terapi är en typ av helande terapi som på olika sätt arbetar med att integrera och balansera de verksamma energisystemen i kropp, själ och ande, istället för att använda sig av mekaniska, kemiska eller fysiska metoder.

BLOCKERANDE INDIKATIONER OCH OBALANSER

* Obeslutsam, fladdrig, obalanserad, åsikter och humör skiftar från det ena ögonblicket till det andra. * Obeslutsam på grund av rastlöshet. * Ett ständigt rov för stridiga viljor. * Extrema växlingar i stämnings läge; gråt och skratt, himlastormande jubel och nattsvart förtvivlan. * Tar emot många impulser och hoppar andligen hit och dit med dem som en gräshoppa. * På grund av sin ombytlighet ger man ett opålitligt intryck. * Brist på inre balans, trassel med nerverna. * Okoncentrerad, hoppar från det ena ämnet till det andra i ett samtal. * På grund av vankelmod slösar man bort dyrbar tid och försitter chanser både privat och professionellt. * I en konflikt situation frågar man ingen till råds utan försöker komma tillrätta på egen hand. * Ofta nervösa och ryckiga gester. * Ibland fysiska symtom på grund av bristande energibalans som exvis extrem växling mellan aktivitet och apati, starkt växlande kroppstemperatur, symtom som vandrar i kroppen; idag ont här- imorgon ont där, balansstörningar av olika slag, omväxlande förstoppning och diarré m.m.

POTENTIAL TILL POSITIV FÖRÄNDRING

* Beslutsamhet och koncentrations förmåga. 

* Bibehållen själs jämvikt i alla lägen. 

* Mångsidig och flexibel, kan alltid tillvarata nya möjligheter i livet. 

* Med sömngångaraktig säkerhet fattar man snabba riktiga beslut. 

* Ens blotta närvaro har en lugnande inverkan på andra. 

* Överdriver inte och undviker att dra saker och ting till ytterligheter och försöker finna en mjuk vågrörelse att följa inombords istället för pendelrörelse.


Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar.